1. Gerucht: Dream Suite keert terug naar Animal Crossing: New Horizons

Gerucht: Dream Suite keert terug naar Animal Crossing: New Horizons

Dataminer vindt aparte codes

De Dream Suite gaat mogelijk een terugkeer maken in Animal Crossing: New Horizons. Dat beweert een dataminer, die de bevindingen deelde op Twitter.

Na de grote update van vorige week heeft dataminer Ninji de informatie in de data van de populaire game te vinden. Het gaat om de bestanden ‘DreamID’ en ‘ActorNetDreamland’. Bij de laatste term zegt Nenji dat er gesproken wordt over een ‘manager object’. Dit doet de dataminer vermoeden dat de Dream Suite mogelijk een terugkeer gaat maken.

De Dream Suite was een mechaniek uit Animal Crossing: New Leaf. In de Dream Suite konden spelers elkaars dromen bezoeken zonder dat beide spelers online moesten zijn. Of de Dream Suite ook echt een terugkeer gaat maken is nog niet zeker.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Dat zou wel tof wezen als dit er in gaat komen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren