1. Gerucht: Nieuwe details gelekt voor Red Dead Online

Gerucht: Nieuwe details gelekt voor Red Dead Online

Mogelijk gelekte paarden en voertuigen

Red Dead Online moet deze maand live gaan, maar er is nog geen concrete datum bekend voor de online multiplayer-versie van Red Dead Redemption 2. Wel zijn er geruchten over mogelijk gelekte details die Red Dead Online kan bevatten.

Net als GTA 5 online, wordt Red Dead Online een online versie die voor iedereen beschikbaar wordt om te spelen. Rockstar heeft eerder al bevestigd dat Red Dead Online in november live gaat, maar nog geen concrete datum bekendgemaakt.

De bètaversie van Red Dead Online is gratis te spelen voor iedereen die Red Dead Redemption 2 al gekocht heeft.

Red Dead Redemption 2

De open wereld in Red Dead Online wordt gebaseerd op de multiplayer-modus van de originele Red Dead Redemption. Nu heeft een recente datamine mogelijke gegevens blootgelegd waar gespeculeerd wordt over paarden en voertuigen die in Red Dead Online beschikbaar zijn. Zo wordt bekend dat spelers de mogelijkheid hebben om te beschikken over een eigen paard en voertuig evenals het bezitten van eigendommen zoals huizen. Aangezien dit nog niet bevestigd is, is het mogelijk dat het ook als toekomstige dlc uitgebracht kan worden voor de singleplayer-modus van Red Dead Redemption 2.

Voertuigen:
Paardenwagen
Kleine wagon
Keukenwagon
Keukenwagon met een wapen
Goederenwagon
Bijkeuken wagon
Oorlogswagon

Paardenrassen:
Hungarian Half Bred
Missouri Fox Trotter
Dutch Warmblood
Turkoman

Red Dead Redemption 2

Naast voertuigen zijn er ook details gevonden over een 1v1 Deathmatch-modus in Red Dead Online. Indien de speler wordt gedood door een andere speler, kan men onder andere kiezen om de wet op de hoogte te brengen, te duelleren en om te onderhandelen. Ook een dergelijke predator ability kwam naar buiten volgens Rockstar Intel, echter is nog niet bekend wat het precies inhoudt. Volgens Rockstar Intel kan het mogelijk verwijzen naar het jagen op wilde dieren.

Wanneer Rockstar met nieuws komt over Red Dead Online is nog niet zeker. We weten alleen dat het deze maand live moet gaan. Hopelijk komt Rockstar binnenkort met meer concreet nieuws en bevestigingen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

 • Nope, dit wordt dus 3x niets.
 • @san5324
  Een beetje afkeur voor RDR2 San?
 • @AWESOMEDUDE3

  Nee hoor, gewoon zwaar teleurgesteld in dit nieuws, ik en ontiegelijk veel mensen waren onder de indruk dat het net als gta online zou zijn dus met ze alle missies doen, heist doen business starten etc.

  Nu krijgen we weer dezelfde bullshit als red dead online 1…die weer gebaseerd was op gta 4 online.

  Kun je werkelijk zeggen dat dit niet zwaar teleurstellend is? Ik weet nog hoe fucking stom rdr1 online was..
 • @san5324

  San lees eerst dit voordat je een mening gaat geven. Je ehbt je helemaal niet verdiept in red dead online. Het is gewoon hetzelfde als GTA online.

  https://m.ign.com/articles/2018/09/19/red-dead-online-devs-reveal-first-details
 • @Keslan10

  Je komt met een link van september… Ik geloof daar helemaal niets van. Hoe het er nu uitziet is dat het net als rdr 1 is, fijn 1 map met 3 verschillende modi.
 • @Keslan10
  Volgens dit artikel op inside gamer en op gamer

  "De open wereld in Red Dead Online wordt gebaseerd op de multiplayer-modus van de originele Red Dead Redemption."

  Dat zegt toch al genoeg? Ik zal zo jouw link bekijken .
 • @san5324

  Niet dat ik weet hoe de online modus er uit komt te zien, maar Insidegamer en Gamer zijn van dezelfde eigenaar, en artikelen worden tussen beide sites gedeeld. Het is dus logisch dat er op de sites hetzelfde staat
 • @MythicZ

  Dat had ik verwacht maar wanneer je beide artikelen zie, zie je dat ze niet identiek zijn..
 • @san5324, geloof me nadat rockstar een shitload aan cash heeft binnengehaald met GTA online, zullen ze dit ook met RDR2 gaan doen. Wees voorbereid op veel missies en flink grinden om je favoriete paard te kopen en of stal, huis etc. En als je geen zin hebt om te grinden kan je gewoon cash kopen.
 • @Grombeer

  Ik ben iets negatiever maar we zullen zien.
 • @san5324 have a little bit more faith son, zoals Dutch altijd zegt
 • @jochanan0

  Dutch: I got a plan
  John Marston: You always got a plan, Dutch
  Arthur Morgan: And it always involves a GODDAMN TRAIN
 • Omg Wat een niveau hier
 • Grappig dat mensen afgaan op een bericht wat helemaal niet door Rockstar is bevestigd. Eerst maar afwachten tot Red Dead Online daadwerkelijk ONLINE gaat en daarna pas oordelen uitdelen.

  En ook Inside gamer baseert dit verhaal op geruchten. Dus zolang het er nog niet is weet niemand (behalve Rockstar) de uiteindelijke situatie.
 • Dit artikel is pure nonsens. De —BETA— voor RDR2 Online start eind November.
  RDR2 Online zèlf zal pas ergens in 2019 zijn.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren