1. Gerucht: Facebook start deze maand met de productie van een nieuwe Oculus vr-bril

Gerucht: Facebook start deze maand met de productie van een nieuwe Oculus vr-bril

Moet dit jaar nog uitkomen

Facebook gaat deze maand nog starten met de productie van een nieuwe Oculus vr-bril. Dat beweert het nieuwsplatform Nikkei Asian Review.

Het artikel benoemd dat Facebook de productie van vr-brillen gaat verhogen van een nog onbekend product. Volgens Nikkei Asian Review gaat de social media gigant aan het einde van de maand al met de productie van de nieuwe Oculus beginnen. Volgens een anonieme bron in het artikel is worden er ook meer vr-brillen gemaakt in vergelijking met vorig jaar. Zo zouden 2 miljoen exemplaren geproduceerd worden, wat 1,5 keer zoveel is als het jaar daarvoor.

Facebook heeft zelf nog niks over een nieuwe Oculus vr-bril aangekondigd. Mogelijk gaat het hier om een verbeterde versie van de Oculus Quest, die zonder externe hardware gebruikt wordt. Als dit gerucht klopt wordt de headset mogelijk tijdens het OC7-evenement in september onthuld.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • En dan een plaatje van de Rift erbij zetten? ;)

    OT: bezitter van de quest. Maar aangezien ik nu een flinke pc heb gekocht ga ik misschien toch overstappen naar een PC dedicated Vr bril.
    Oculus Quest kan overigens prima PC games afspelen met de Oculus Link, alleen ik zou dan gaan voor een bril met minder screendoor effect, en een wat hogere resolutie + hertz.
  • Mensen beseffen het nog niet. Maar Facebook gaat een hele grote speler worden in gaming.

    Je hoeft alleen maar voor te stellen, de huidige stand alone quest met specs van de rift inclusief krachtige pc. Is een kwestie van tijd. Dan hebben miljoenen mensen zo een ding in huis en dan begint de word of mouth.

    Ja, naast mijn investering in Nintendo zit ik ook al tijden in Facebook geïnvesteerd. Ik geloof erin.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren