1. Gerucht: Fallout 76 is een online survival-game

Gerucht: Fallout 76 is een online survival-game

Wel nog een verhaallijn en missies

Volgens anonieme bronnen is Fallout 76 geen singleplayer-rpg, zoals voorgaande Fallout-games, maar gaat de game meer richting het genre van online survival.

Deze informatie komt van Kotaku die de informatie verkreeg via drie verschillende bronnen. Zo zou Fallout 76 geïnspireerd zijn op spellen zoals DayZ en Rust.

De drie bronnen vermelden daarnaast dat de game "een nieuw experiment is in de post-apocalyptische Fallout-serie". Origineel was Fallout 76 bedoeld als een prototype voor een online multiplayer-versie voor Fallout 4. Net als de hoofdspellen in de serie bevat de nieuwe game een verhaallijn en missies, zoals men gewend is van Bethesda. Het bouwen van basissen is ook een feature die gaat terugkomen volgens de bronnen.

Gisteren is de game door Bethesda aangekondigd in een livestream. Momenteel is alleen een naam bekend is en heeft het bedrijf verder nog niet veel meer losgelaten. De naam wekt in ieder geval de suggestie dat de nieuwe game niet hetzelfde is als Fallout 3 en 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo_Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

 • Zou er ook een 'Fallout 100' komen? Een spel waar je dan met 99 anderen op een map wordt gedropt, en vervolgens moet overleven totdat je als enige over bent? Lijkt me leuk!

  Anyway, ik speel de Fallout serie niet, maar een opzet zoals deze nu wordt beschreven lijkt me wel interessant. Het zou ook verklaren waarom er nu 'al' een nieuwe Fallout komt, en waarom het spel niet Fallout 5 heet.
 • Ik hoop dan echt op een BR-game, die dan vet populair wordt. En dat deze site dan tegen release verandert in 'Inside-76.nl met waardevolle nieuwsberichten als; 'Fallout 76 lijkt een game te gaan worden' , 'Fallout 76 heeft 1,2 miljoen actieve spelers' , 'Fallout 76 krijgt merchandice' en niet te vergeten 'Fallout 76 heeft nu 1,3 miljoen actieve spelers'. Om niet te vergeten een WTF-update te krijgen met 5 gifs uit het Fallout universum en 1 hilarische fallout comic.

  Zure reactie hé, krijg je d'rvan met je tering saaie PUBG en FN berichten.

  Ohja vrij kut dat dit geen SP lijkt te worden, heb m'n buik vol van online survival-games. Maar dat was al wel duidelijk geloof ik.
 • @benjaminben
  Toen ik deze week las dat er een nieuwe Fallout game aan zou komen was ik enthousiast. Nu lees ik dat het een online survival game gaat worden………..m'n enthousiasme is compleet verdwenen. Echt jammer dit.
 • @benjaminben
  Wow Benjamin zo ben ik jou niet gewend. Ik snap je punt wel, daar niet van hoor.
 • @benjaminben wow, dude…
 • @Bert de Vries

  Geef mij eens ongelijk. Zodra een game populair is heeft deze site er een gigantisch handje van flink wat non-nieuws rond de game te plaatsen (met serieus goede artikelen heb ik geen moeite). Ik snap heus wel dat het een bedrijf is, en die willen clicks, maar ik sta dan alsnog in m'n volste recht om even aan te geven dat ik dit niet waarderen kan. Want als een game jou niet ligt, dan is een van je favo online plekken al snel een bron van irritatie. IG, doe ermee wat je wilt.
 • @benjaminben
  Dan ligt het er meer aan dat er andere content ontbreekt waar je problemen mee hebt lijkt me? Logisch ook hoor. Zelf lees ik de meeste fortnite/PUBG artikelen niet eens omdat het me niet boeit.
 • @blue_blade_3
  Het is inderdaad zo dat ik dat een wat luie manier van aandacht trekken vind. Als ik een frontpage zie en 3 van de 7 nieuwsartikelen gaan over FN, dan word ik daar niet heel vrolijk van nee. Zou liever zien dat onze Bertje dan weer even wat vermakelijks neerpent. Want helemaal naar de E3 toe zou je denken dat er wel wat meer te melden valt dan spelers aantallen bij populaire Battlle Royale games. Boring AF
 • @benjaminben
  Begrijpelijk. Vandaar dat ik er ook gewoon overheen lees. Er zijn al genoeg reacties geweest van members dat IG er iets mee moet doen, dus ik heb besloten daar niet eens meer moeite in te steken. Als de website helemaal de verkeerde kant op gaat, blijf ik gewoon weg;)
 • Ik hoop het niet….
  Hoop gewoon dat het SP word, met kleine multiplayer of coop dat kan nog wel
  Maar echt full online meuk net zoals elderscroll Nee bedankt niet echt mij ding,.
  En denk niet dat het echt verstandig is met dit geweldige serie.

  Maar goed eerst afwachten voordat we al doordraaien.
 • Please god! Have mercy!
  I need a new fallout singleplayer game!!
 • Battle royale… hell yeah!! Laat maar komen.
 • @pe-ah Oh god no
 • Survival? Ok ik ben wel enthousiast. Nog nooit een fallout game aangeraakt om eerlijk te zeggen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren