1. Gerucht: Fortnite voor Android wordt 30 dagen exclusief voor Samsung Galaxy Note 9

Gerucht: Fortnite voor Android wordt 30 dagen exclusief voor Samsung Galaxy Note 9

En Solo Showdown keert terug

Volgens websites XDA developers en 9to5Google heeft Samsung een deal gesloten met Epic Games, waardoor Fortnite: Battle Royale voor Android tijdelijk exclusief beschikbaar is voor de Samsung Galaxy Note 9. Daarnaast keert de Solo Showdown-modus terug.

De websites hebben dit vernomen van anonieme bronnen en zeggen deze volledig te vertrouwen, omdat ze eerder ook juiste informatie hebben doorgespeeld.

Volgens de bron wordt de Note 9 de eerste Android-smartphone met Fortnite. Tevens krijgen Note 9-eigenaars extra V-Bucks ter waarde van 100 tot 150 dollar, skins en andere extra's. Dertig dagen later zouden andere Android-gebruikers aan de slag moeten kunnen gaan met de battle royale-game volgens de anonieme bronnen.

De Note 9 wordt op 9 augustus onthuld tijdens het Samsung Galaxy Unpacked-event. De verwachting is dat het toestel vanaf 24 augustus beschikbaar is. Mochten de geruchten blijken te kloppen, betekent dit dat overige Android-gebruikers Fortnite 30 dagen later, rond 23 september, kunnen verwachten.

Fortnite Mobile

Solo Showdown

Epic Games kondigt aan dat de Solo Showdown-modus terugkeert. Waar er eerst vijftig potjes gespeeld moesten worden, zijn dit er nu vijfentwintig. Met het spelen van deze potjes kan men punten verzamelen. De beste honderd spelers verdienen een prijs in de vorm van V-Bucks. De prijsverdeling luidt als volgt:

  • 1st plek: 50,000 V-Bucks
  • 2de - 4de plek: 25,000 V-Bucks
  • 5de – 50ste plek: 13,500 V-Bucks
  • 51ste – 100ste plek: 7,500 V-Bucks
fortnite solo showdown

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo_Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

  • kansloos.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren