1. Gerucht: James Mangold werkt aan spin-off van Boba Fett

Gerucht: James Mangold werkt aan spin-off van Boba Fett

Volgens geruchten werkt regisseur James Mangold aan een Star Wars-film rondom het personage Boba Fett.

Dit nieuws wordt gebracht door Hollywood Reporter en haalt verschillende anonieme bronnen aan. Deze stellen dat James Mangold de film regisseert en schrijft. Hij is onder andere bekend van 3:10 to Yuma en Logan.

Een paar maanden geleden ontstonden er ook al geruchten dat schrijver Simon Kinberg werkte aan een Star Wars-film. Kinberg is onder andere bekend als schrijver van X-Men: The Last Stand en The Martian. Nu zeggen de bronnen dat hij samen met James Mangold aan het script werkt voor de standalone Star Wars-film.

In mei 2015 kwam het nieuws dat Josh Trank het project van de Boba Fett-film liet vallen. De film moet de opvolger van Rogue One worden in de reeks van Star Wars Anthology-films. Doordat Tank het project verliet werd de film op een laag pitje gezet.

Lucasfilm en Disney hebben momenteel niks officieel bevestigd rondom deze geruchten.

De bronnen van de Hollywood Reporter melden ook dat de Obi-Wan Kenobi-film nog steeds geen schrijver heeft. Wel zijn er onderhandelingen met regisseur Stephen Daldry, bekend van Extremely Loud & Incredibly Close.

Solo: A Star Wars is de tweede spin-off in het Star Wars-universum en is nu te zien in de bios. Heb je de review van Dennis al gelezen?

Star Wars

InsideGamer is op dit moment bezig met een grootschalige enquête om te vragen wat er precies speelt onder de community om jullie zo nog beter van dienst te kunnen zijn. Nog niet ingevuld? Via deze link kom je bij de enquête terecht. Alvast bedankt!

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo_Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

  • Boba fett? Wat een overhyped personage is dat zeg. Ik heb er in ieder geval helemaal niks mee.
  • Please let it be. Boba Fett is awesome. Sowieso moeten ze het weer canon maken dat hij de Sarlacc heeft overleeft.
  • Disney heeft star wars verkracht.
    Ik weet nog hoe speciaal het vroeger was om eens per 4 jaar een star wars film in de bios te bekijken, nu is Disney de ubischoft van de films geworden door ieder jaar een deel uit te brengen.
  • @san5324
    "Disney heeft star wars verkracht"
    Ben ik met je eens. Ze melken dit uit tot de hele franchise geen enkele waarde meer heeft.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren