1. Gerucht: Kingdom Hearts 3 misschien naar Switch

Gerucht: Kingdom Hearts 3 misschien naar Switch

Square Enix geïnteresseerd volgens YouTuber

Volgens YouTuber Dreamcastguy is Square Enix geïnteresseerd om Kingdom Hearts 3 ook naar de Nintendo Switch te brengen. Volgens de bron van Dreamcastguy is Square Enix druk in gesprek om te kijken wat de opties zijn om de game op de Switch te krijgen.
Kingdom Hearts 3

Vorig jaar bracht Square Enix naar buiten dat ze graag Kingdom Hearts 3 naar de Nintendo Switch willen brengen, maar men nam dat niet serieus. Volgens Dreamcastguy mogen we geloven dat Square Enix nu wel degelijk naar de opties aan het kijken is. Bekijk hieronder de volledige video van Dreamcast guy.

Vind jij dat Kingdom Hearts 3 op de Nintendo Switch moet komen? Kingdom Hearts 3 verschijnt 29 januari voor de PS4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

 • Mooi alleen zal die grafisch inboeten dus speel hem wel als ik overtuigd ben geraakt oo firstlook op de X
 • Ik had al zo'n gevoel…:
  Topic
 • Mja, te laat. Leuk, maar het moet gewoon gelijk releasen. Nu de Switch haar plek al heeft bewezen ga ik er van uit dat dit steeds vaker gebeurd.

  Vergeleken met de WiiU is het iig al een stap vooruit. Die kreeg gewoon niks.
 • @Newgamessuck

  Ik gok ook dat dit met de tijd steeds meer gelijk gaat trekken. Heb geen bewijs, gewoon een gevoel. :-)
 • @Piet S.

  Zolang de Switch qua grafische power zo ontzettend achter blijft lopen zal 75 procent niet eens uitkomen op de Switch. Dus qua 3rd party zal het weinig spannends zijn.
 • Zou gaaf zijn!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren