1. Gerucht: Kingdom Hearts-serie in productie voor Disney Plus

Gerucht: Kingdom Hearts-serie in productie voor Disney Plus

Claimen verschillende insiders

Er komt mogelijk een animatieserie over de Kingdom Hearts-franchise naar Disney Plus. Square Enix en Disney werken volgens de geruchten samen aan de serie.

Het gerucht dook op nadat Emre Kaya, een journalist bij Cinemaspot, een tweet plaatste over de animatieserie. Kaya zegt in de tweet dat hij het nieuws eigenlijk als een exclusief artikel wilde brengen, maar te horen kreeg dat andere insiders ook op de hoogte waren van de mogelijke Kingdom Hearts-serie. Daarom besloot hij het op Twitter te plaatsen, waarin de andere insiders hem konden bijvallen.

Volgens Kaya wilde Disney de serie eerst helemaal zelf maken, maar kwamen ze er niet uit. Ze besloten Square Enix om hulp te vragen door ze een pilot te laten maken in de Unreal Engine, de software die gebruikt wordt om videogames te maken. De pilot is goedgekeurd en Disney is volgens de journalist nu bezig met het casten van de personages. Kaya zei ook in de tweet dat de serie zeer waarschijnlijk geen live-action is, maar CGI-animatie. De tweet van Emre Kaya is hieronder te bekijken.

Kaya wordt bijgevallen door twee andere insiders. MCUCosmic -oprichter Jeremy Conrad zegt alleen dat het “Waar is”, maar Disinsiders-hoofdredacteur Skyler Shuler had meer informatie. Volgens hem gaat het inderdaad om een CGI-animatieserie, is het geen film en gaan een aantal stemacteuren hun rollen weer vertolken. Het gaat om Jim Cummings (onder andere Tijgertje en Winnie de Poeh), Bill Farmer (Goofy) en Tony Anselmo (Donald Duck). Zijn tweet is hieronder te bekijken.

Of de animatieserie ook echt gaat uitkomen is nog niet met alle zekerheid te zeggen. Disney en Square Enix hebben (nog) geen officiële aankondiging gedaan.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

 • Awesome. Als die er echt komt dan ga ik het wel kijken.
 • Dat is beter dan een game dan hoef je niet die eentonige gameplay te doen.
 • @smaakmaker
  Oei die doet pijn…
  Ook jammer dat je heel stiekem gelijk hebt…
 • @jo_joost

  Moet je hem op moeilijkste difficulty kiezen. Dan moet je tactisch spelen en is de eentonigheid weg.
 • @Meta_coola

  Ook dan niet want dan blijft de gameplay niets meer dan mannetjes hakken met hier en daar een eindbaas.
 • @smaakmaker

  Niet mee eens dan moet je veel meer met Magic en je verschillende wapens bezig zíjn

  Kh op hard is heen button bashen en winnen meer
 • @Meta_coola
  Ook dan nog vind ik het erg eentonig,. Is niet erg, vind het voor de rest een uitstekende game (3).
 • @jo_joost

  Mja het is maar wat je eentonig vind. Ik persoonlijk vind tactisch je Magic gebruiken en switchen tussen de verschillende keyblades en abillties het tegenovergestelde van eentonig.
 • @Meta_coola
  Het is ook niet perse eentonig, maar het kan veel meer zijn..
  Vind het persoonlijk allemaal maar matig, het is er wel maar niet voldoende voor mij.
 • @Meta_coola

  Nee want de gameplay blijft gewoon continue hetzelfde. En als die combat nou uitstekend in elkaar zat maar dat vind ik ook niet. Ze kunnen voor de volgende KH beter samen werken met platinum de Disney werelden zijn namelijk tof maar de combat kunnen ze beter aan een studio als platinum games overlaten.
 • @smaakmaker

  KH en KH2 zijn echt parels, helemaal als je moeilijkste difficulty speelt indd. Als je op medium speelt of lager is het hakken en potions gebruiken niet echt leuk dus
 • @RiRi En heel slecht oud geworden ik heb die oude delen geprobeerd in die Collectie. Maar de camera in deze games is echt een ramp. Maar het hoort ook een parel te zijn als je hem op normal of lager speelt. Dus als die alleen op hard goed is. Is het dus geen goede game. En wat ik zegt de Disney werelden prachtig gecreëerd alleen laat de combat over aan een bedrijf die daar bedreven in is. En zorg voor wat afwisselende gameplay. En Kh3 schijnt dus een hele FF gedeelte hebben na de laatste wereld. Had gewoon heel de game je Disney werelden laten bezoeken. Maar KH4 moet echt op de schop qua gameplay
 • @smaakmaker Deels mee
  eens KH3 vond ik ook minder indd

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren