1. Gerucht: Laatste dlc-personages uitgelekt voor Super Smash Bros. Ultimate

Gerucht: Laatste dlc-personages uitgelekt voor Super Smash Bros. Ultimate

Personages mogelijk toegevoegd als promotie voor aankomende games

Voor Super Smash Bros. Ultimate moeten er nog vier personages officieel worden onthuld voor de dlc-Fighters Pass. Volgens bepaalde dataminers zijn die laatste personages nu mogelijk bekend geworden. De links met toekomstige personages worden voornamelijk gelegd dankzij aankomende games voor de Nintendo Switch.

Voor de dlc-Fighters Pass waren eerder al Piranha Plant en Joker van Persona 5 aangekondigd. In totaal worden er zes dlc-personages vrijgegeven. De geruchten gaan nu dat de volgende personages hun opwachting maken als vechters voor Super Smash Bros. Ultimate: Erdrick (Dragon Quest), Ryu Hayabusa (Ninaj Gaiden), Steve (Minecraft) en Marine (Doom).

Persona 5

Eerder werd er al gespeculeerd door anonieme gebruikers op website 5Channel over de mogelijke toevoeging van Erdrick uit Dragon Quest. Waarom Erdrick nu meer aannemelijker is geworden als mogelijk dlc-personage komt doordat er een codenaam is verschenen met de titel 'Brave'. Het woord Brave wordt gelinkt naar de 'Hero'-class in Dragon Quest. Volgens de anonieme gebruiker gaan er meerdere Dragon Quest-games komen, waaronder een port voor Dragon Quest 11 en Dragon Quest 11S.

Naast Erdrick wordt er door de anonieme gebruiker ook verwacht dat Ryu Hayabusa van Ninja Gaiden eraan gaat komen als mogelijke vechter voor Super Smash Bros. Ultimate. Met het dertig-jarige bestaan van Ninja Gaiden bestaat de kans dat er een mogelijk nieuwe game van Ninja Gaiden in ontwikkeling is.

Ninja Gaiden

Als volgende dlc-personage wordt Steve van Minecraft aangewezen. Steve zou naast zijn standaard uitstraling ook nog beschikken over de Alex- en Master Chief-skin. Steve wordt gezien als mogelijk volgend dlc-personage dankzij de aankondiging van Minecraft Dungeons.

Dit geldt ook voor het laatste personage van de game Doom, Marine. De game Doom Eternal is bevestigd om uit te komen voor de Nintendo Switch, waardoor het logisch lijkt dat 'Doomguy' als laatste Super Smash Bros. Ultimate-personage wordt toegevoegd.

Doom Eternal

Eerder heeft Thijs Barnhard al mogelijke personages besproken die we nog kunnen verwachten voor Super Smash Bros. Ultimate.

Super Smash Bros. Ultimate is nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

 • Nieuwe Ninja Gaiden zou wel erg vet zijn
 • Aahh nog een leak. Dus na de vorige leak komen we op een lijstje van deze characters.

  Heihachi (Tekken)
  Rayman (…. duh)
  Erdrick
  Steve
  Doom
  Ryu Hayabusa

  Na en Joker is bekend. Dus we houden vier plekken over en toch zes namen 🤔. Als we de logica van de *leakers* gaan gebruiken, weet ik ook nog wel wat leaks.

  Deze vrijdag komt Tales of Vesperia uit. Een guild in de game heet *Brave Vesperia*. Yuri komt in Smash.

  Na laten we deze uit ons mouw schudden. Doomguy is Doomfist van Overwatch en dat gaat dit jaar naar de Switch komen.

  Weten mensen van IG ook nog wat leaks. Misschien raden we er nog eentje goed ook.

  Lijken meer reclame characters. Doet me aan een spel denken wat keihard geflopt was…. goh wat was de naam ook alweer poeh. Playstation no-stars battle royale.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren