1. Gerucht: Begin juni meer informatie over PlayStation 5-games

Gerucht: Begin juni meer informatie over PlayStation 5-games

In Official PlayStation Magazine

In het juni-nummer van Official PlayStation 5 Magazine wordt mogelijk meer bekend gemaakt over de PlayStation 5 en een aantal van de games die erop uit gaan komen. Althans; als de twee gelekte afbeeldingen op Twitter kloppen.

Als we het Twitter-account van 'GermanStrands' mogen geloven, krijgen we in het juni-nummer meer nieuws over de nieuwe games voor de PlayStation 5 en de console zelf. De twitteraar plaatste namelijk een cover van het magazine en een aankondiging waarop 2 juni vermeld wordt, de datum waarop het blad uit zou moeten komen.

Of het gaat om de echte cover van het blad is niet bekend. Het kan heel goed zijn dat een creatieveling met Photoshop aan de gang is gegaan. Official PlayStation Magazine heeft de nieuwe uitgave nog niet onthuld. Mocht het wél daadwerkelijk gaan om de volgende uitgave van het bekende blad, dan komen we in ieder geval meer te weten over Horizon Zero Dawn 2. Hoewel er nog geen officiële aankondiging is van een sequel van de RPG van Guerrilla, is het voor de hand liggend dat er een vervolg aankomt, ook op de PlayStation 5. De tweet is hieronder te bekijken.

Het nieuws lijkt bevestigd te zijn door het Twitter-account van de PS5-game Quantum Error via deze tweet.

De PlayStation 5 moet dit najaar wereldwijd uitkomen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dennis Mons Contentcoördinator/hoofdredactie voor InsideGamer.nl en een beetje van alles en nog wat bij de rest van die game-apies hier op de redactie. Dol op action/adventure, arcaderacers, turn based strategy, stealthgames en Tetris. Metalhead maar ook liefhebber van folk, klassiek en blues. En speel verdomd veel pool (9-ball & 8-ball).

Reacties

  • Ja ze hebben de console en HZD2 en dan zetten ze de controller op de cover, die we dan al maanden kennen… Wil niet zeggen dat de rest niet waar is, maar het lijkt me sterk dat dit de cover wordt.

    Mei kon wel eens een mooie maand worden qua digitale events en onthullingen.
  • Dat van HZD2 is al ontkracht. De onthulling waarover ze spreken op de cover betreft een HZD Comic en helaas niet HZD 2 de PS5 game.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren