1. Gerucht: Modus voor 200 spelers in Call of Duty: Warzone komt binnenkort uit

Gerucht: Modus voor 200 spelers in Call of Duty: Warzone komt binnenkort uit

Mogelijk verklapt screenshot de nieuwe modus

Mogelijk gaat een modus voor 200 spelers binnenkort uitkomen in Call of Duty: Warzone. Dat claimt een speler op Twitter.

Eerder maakte ontwikkelaar Infinity Ward bekend dat ze de modus waarin 200 spelers tegelijkertijd kunnen spelen ‘binnenkort’ uit ging komen. Nu lijkt het erop dat dat deze modus in seizoen vier van battle royale-game gaat uitkomen. Twitter-gebruiker @DissolvexD deelde een screenshot van een introductiescherm die spelers die gebruik maakten van de gratis te spelen-actie in het weekend. Daarin in de meest linker scherm het volgende te zien: BR 200, Plunder 200 en BR Juggernaut.

BR 200 en Plunder 200 zijn nog niet aangekondigde modi voor Warzone. De modus BR Juggernaut is wel bevestigd voor een release dit seizoen. Het is waarschijnlijk dat die twee modi bedoeld zijn voor tweehonderd spelers, omdat het nummer erin verwerkt is. De tweet met het screenshot is hieronder te bekijken.

Infinity Ward en Activision hebben de 200 speler-modus nog niet officieel aangekondigd en het is niet zeker of het screenshot om de modus gaat. Dus neem dit bericht met een korrel zout.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Och jee, gaan ze de map dan ook groter maken? Of in ieder geval beter vullen? Want anders is het helemaal vechten om die ene groene 725 die op de grond ligt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren