1. Gerucht: Mogelijke foto's van N64 Mini gelekt

Gerucht: Mogelijke foto's van N64 Mini gelekt

Is de Mini-console eindelijk in de maak?

Er zijn mogelijk foto's van een Mini-versie van de Nintendo 64 gelekt.

De foto's verschenen op Reddit, maar zijn van gebruiker Nacho & Pistacho op Twitter gepakt. Hij claimt de foto's van een anonieme bron binnen Nintendo te hebben ontvangen.

Het is niet bekend in hoeverre de foto's echt zijn. Na de NES en SNES Mini ligt een miniatuurversie van de Nintendo 64 wel in de lijn der verwachting, maar het is tegelijk onwaarschijnlijk dat er foto's van een vroege versie van dit product zijn uitgelekt. Daarbij tonen de foto's een soort uitschuifbare balk om ruimte te maken om de controllers aan te sluiten, en dat komt niet overeen met vorige Mini-consoles.

Nintendo heeft nog niet gereageerd op de foto's. Wat denken jullie, echt of nep?

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Zou leuk zijn voor de ‘heb’, maar of je blij wordt van N64 games op een UHD TV… Ik weet het niet…
 • @Piet S. Op de nes en snes mini zit een hdmi aansluiting. Dus deze zal t ongetwijfeld ook hebben
 • @Hyuga-Gray Gaat niet zozeer om de HDMI-aansluiting, maar meer om dat de games in deze periode niet zo mooi 'oud' zijn geworden.
 • @Jorn6810

  Inderdaad. 8 & 16-bit games zijn veel mooier oud geworden dan de eerste 3D (64-bit) games.
  Het zal mij dus benieuwen… :-)
 • Niet super interessant denk ik aangezien de beste N64 games al een grafische upgrade hebben gehad, of zijn op een recentere console te spelen.
  Banjo kazooie/tooie
  Mario 64
  Zelda Ocarina of time
  Zelda Majoras Mask
  Perfect Dark
  etc.
 • Heb het al eerder genoemd, maar ik ben ook van mening dat de 3D games van vroeger nog lang niet perfect waren, terwijl de NES en vooral de SNES 2D games al opperbest waren. Daarom is de herspeelbaarheid van die games vele malen groter. Voor mij totaal niet interessant.
 • @Luigi1985

  Ik ben bang dat je gelijk hebt.
 • Ook al zijn de games misschien niet meer de mooiste. Vind het wel leuk om zoiets in mijn verzameling er bij te hebben. Ook als ik een N64 titel wil oppakken zal het op deze manier toch leuker zijn dan met een emulator.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren