1. Volgens geruchten wordt Nieuwe Battlefield Bad Company 3

Volgens geruchten wordt Nieuwe Battlefield Bad Company 3

Is het waar?

De nieuwe Battlefield-game wordt volgens een tweet van een Dice-medewerker Bad Company 3.

Van de tweet is een screenshot gemaakt door Reddit-gebruiker Henry115. Het bericht is afkomstig van Dice-ontwikkelaar Abba Alrubaie. Inmiddels is de tweet al verwijderd.

Bronnen hadden eerder al vermeld dat 'Battlefield 2018' zich af gaat spelen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Toch sluit dat niet uit dat het daadwerkelijk om een Bad Compay-game gaat, omdat eerder delen zich niet altijd in moderne settings afspeelden. Bad Company 2 had bijvoorbeeld een level dat zich afspeelde in Japan tijdens de Tweede Wereldoorlog.

YouTuber AlmightyDaq, die eerder Battlefield 1 gelekt had, denk ook dat er gewerkt wordt aan Bad Company 3, maar hij vermoed dat deze en de Battlefield met de Tweede Wereldoorlog-setting verschillende spellen zijn.

In december deelde hij namelijk al geruchten dat Bad Company 3 plaats zou vinden in de Viertnamoorlog en/of de Koude Oorlog. Hiernaast bevat dit deel niet de standaard combat van nieuwere Battlefield-titels, maar maps die bedoeld zijn om compactere gameplay te stimuleren, zoals de maps uit Bad Company 2 en Battlefield 3.

Alle andere aspecten van de game, zoals wapen- en voertuigselectie, hebben meer weg van de uitvoering in Battlefield 4 dan Battlefield 1. Veel van deze voorwerpen zijn tevens gebaseerd op de Koude Oorlog.

Battlefield 2018

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • MAAK ME GEKKK!!! Hier wacht ik al jaren op!
  • Wat word het nou…. ww2, koude oorlog, Vietnam, tegenwoordige tijd?? Ik word gek van die K. Geruchten. Hou daar is mee op.
    Wacht gewoon af…😒
  • Dat zou me zeker terughalen naar de serie. Na bad company 2 en diens Vietnam uitbreiding nooit meer zo veel plezier gehad in een Battlefield titel😄
  • Tbh, using "B:BC3" as title means nothing if the devs lost the feeling to make it the same great experience as B:BC2 was. I have my concerns about Dice these days. Becoming EA's bitch didn't do them well :s

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren