1. Gerucht: Nieuwe Marvel-serie met Falcon in de maak

Gerucht: Nieuwe Marvel-serie met Falcon in de maak

Falcon zou assistentie van The Winter Soldier krijgen

Het gerucht gaat dat Marvel Studios bezig is om een nieuwe serie te maken over Marvel-personages Falcon en de Winter Soldier. De serie wordt mogelijk ontwikkeld voor de nieuwe streamingdienst van Disney. Empire-schrijver, Malcolm Spellman is naar verluidt verantwoordelijk voor het script en de serie zou geproduceerd worden door Marvel Studios.
Marvel

Eerder verscheen gerucht over Marvel-personages, Loki en Scarlet Witch, die ook zou worden ontwikkeld voor de streamingdienst. De Falcon-serie krijgt volgens Variety een aanzienlijk hoger budget vergeleken met andere televisieprojecten waar Disney mee bezig is.

Disneys streamingdienst verschijnt volgend jaar in de VS. Wanneer officieel bekend wordt gemaakt dat al deze Marvel-series er ook gaan komen blijft nog maar de vraag.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Ik moet persoonlijk toegeven dat ik niet snap waarom iemand hier hyped voor zou zijn. Hij is misschien wel een Avenger, maar één die amper karakter heeft en in alle afgelopen films ruimschoots zo'n tien zinnen gezegd heeft. Falcon doet me absoluut niets.
  • @koekie dealer, juist daarom vind ik het een goed idee om van de minder (bekende) karakters een uitgebreid iets te maken, waardoor ze de volgende keer in een grote film jou meer opvallen omdat de geschiedenis achter het karakter vergroot is. De meeste mensen weten de achtergronden wel van de bekendere karakters zoals Iron man of cap america.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren