1. Gerucht: Netflix krijgt Overwatch- en Diablo- serie

Gerucht: Netflix krijgt Overwatch- en Diablo- serie

Animatieserie van Diablo al in preproductie

Netflix is mogelijk bezig met een animatieserie gebaseerd op de Overwatch- en Diablo-franchises. Nick van Dyke, president van de film- en televisie-divisie van Activision-Blizzard, plaatste de projecten op zijn LinkedIn-account.

Op het LinkedIn-profielvan Nick van Dyke staat vermeld dat hij verantwoordelijk is voor het adapteren van Activision-Blizzards intellectueel bezit voor film en tv. Onder zijn taak als uitvoerend producent van Skylanders Academy staat iets opvallends. “Uitvoerend producent van Diablo, een tv-adaptatie van Blizzard Entertainments intellectueel bezit, gerenderd in anime-stijl.” Volgens zijn profiel is de show op dit moment in preproductie en komt de show uit op Netflix.

Verder staat er in de beschrijving nog een opvallende gametitel, namelijk Overwatch. In de werkbeschrijving staat dat een serie gebaseerd op Blizzards Overwatch al ontwikkeld en verkocht is. Bij deze alinea staat niet specifiek beschreven dat de serie naar Netflix komt.

Netflix en Blizzard zelf hebben nog geen van deze twee animatieseries bevestigd, dus of en wanneer de series uitkomen is nog maar de vraag.

Dit artikel delen

Over de auteur

Zoë Bonefaas Zodra ik een Game Boy in de hand gedrukt kreeg, was ik om. Het leukste van games vind ik de verhalen die ze vertellen. Favorieten zijn Assassin's Creed, Skyrim, Stardew Valley en Life is Strange. Buiten verhalen in videogames ben ik ook fan van verhalen op andere manieren. Voor de hand liggend dus van films en series (Marvel, DC, Star Wars, Disney, She-ra Princes of Power, Lucifer... ik kan echt eeuwig doorgaan).

Reacties

 • Ik had al een vermoeden dat Netflix een overwatch serie ging maken, ik ben sooo hyped!!
 • Alleen te kijken op je telefoon? :P
 • @benjaminben dat is toch niet zo raar? Iedereen heeft toch een telefoon?

  Is dat nou Red Shirt Guy als avatar? ;)
 • @BertdeVries

  haha, nee dat is Keepvooggoool keepvoooggoool kijk nou wat ie DOET!

  https://www.youtube.com/watch?v=1dwXhj3ghpg

  Dat was mijn allereerste avatar hier, die heeft de nieuwe IG destijds even netjes voor mij teruggezet. Ook wel weer aardig ;)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren