1. Gerucht: Releasedatum Erdrick voor Smash Ultimate

Gerucht: Releasedatum Erdrick voor Smash Ultimate

Lanceerdatum verschijnt naar verwachting deze week

Het gerucht dat Erdrick van het spel Dragon Quest naar Super Smash Bros. Ultimate komt, ging enige tijd rond. Tijdens de E3 eerder dit jaar werd dit gerucht bevestigd door Nintendo.

Het is inmiddels al even stil rondom Erdrick, maar daar lijkt verandering in te komen. Het officiële Twitter-account van Nintendo heeft de laatste aflevering van de wekelijkse Super Smash Bros. Ultimate-videoserie gedeeld. In deze tweet vertelt Nintendo dat er in de volgende aflevering van de serie, informatie over een nieuwe vechter zal worden vrijgegeven. Dit gaat ongetwijfeld over Dragon Quest's Erdrick gaan.

Een lanceerdatum voor het nieuwste personage ligt hier het meest voor de hand. Dit zal dan gebeuren in aflevering 26 van de Super Smash Bros. Ultimate-serie.Eerder heeft Nintendo Banjo-Kazooie al aangekondigd.

Super Smash Bros. Ultimate is reeds verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Wacht nog altijd op Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren