1. Gerucht: Releasedatum voor Splatoon 2-uitbreiding bekend

Gerucht: Releasedatum voor Splatoon 2-uitbreiding bekend

Het lijkt erop dat de releasedatum van de nieuwe uitbreiding voor Splatoon 2, de Octo Expansion, gelekt is.

Op de Duitse Facebook-pagina van Splatoon is namelijk te zien dat de pagina zijn omslagfoto voor een korte tijd veranderd had naar een aankondiging voor de Octo Expansion van Splatoon 2. Hier op is te de releasedatum van 13 juli 2018 te zien, samen met de officiële aankondigingsafbeelding van de uitbreiding.

Octo Expansion brengt het nieuwe speelbare personage Agent 8, inclusief nieuwe singleplayercampagne, naar Splatoon 2.


Tijdens de singleplayer-missies kunnen spelers als het hen te moeilijk wordt om hulp vragen bij de personages Pearl en Marina. Als de missies voltooid worden kunnen spelers als Octoling Boy- of Girls spelen. Deze Octolings hebben beide dezelfde wapens en capaciteiten om te gebruiken.

Nintendo heeft niet gereageerd op dit lek en heeft nog geen officiële releasedatum vrijgegeven van Splatoon 2: Octo Expansion.

Splatoon 2 kwam in juli 2017 exclusief uit voor Nintendo Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Bob van der Laan Speelt voornamelijk op PS4. Gek op games als Fifa, GTA, Assassin's Creed, Fortnite: Battle Royale, CoD, BF, Rocket League, Football Manager, Uncharted en Far Cry.

Reacties

 • take my money
 • is dit een tof spel?

  als ik gameplaybeelden kijk raak ik nou niet echt enthousiast, maar wil wel een multiplayer game op de switch hebben, is dit dan de beste keus?
 • @Soon.

  Ja!

  4 vs 4 online. Verschillende spelmodes. Bijvoorbeeld turf war. In 3 minuten tijd welk team de meeste territorium in haar kleur kan spuiten. Heel verslavend die 3 min online potjes. easy to play, hard to master.

  Verder zit er ook nog een single player mode in (en binnenkort dus een uitbreiding hierop) en een team mode met zijn 4 online samenwerken en monsters slopen.

  Voor mij een van mijn meest gespeelde Switch games. Typische Nintendo game. Alles gaat om de fun factor.

  Graphics zijn heel erg japans en dat ligt idd in het westen niet zo lekker. In Japan is Splatoon 2 mega populair. Populaiste switch game. Daar moet je misschien even doorheen kijken en je richten op de pure Nintendo fun.
 • @Newgamessuck
  Ik vraag me hetzelfde af als Soon. Ik heb ook gameplay gekeken maar het Japanse gedoe (waar ik normaal echt geen moeite mee heb) vind ik nu wel erg irriterend.
 • @blue_blade_3
  Heb je al een Switch Bleu?
 • @Soon.
  Nee dat ook nog niet. Zit nog te wachten op een goede reden. Maar straks lekker GoW spelen natuurlijk!
 • Ik snap de fun niet van splatoon. Ik heb deel 2 gespeeld maar het is eentonig en saai. Maar goed vele denken hier blijkbaar anders over haha.
 • @kaassouflee30
  Snap wat je bedoeld. Heb hetzelfde bij andere games, maar dan speel ik BF1 ook helemaal compleet. Terwijl als je kijk aardig eentonig is. Moet je gewoon liggen denk.
 • Ik vond de SP mode van Splatoon 2 heel tof, dus deze uitbreiding is ZEER welkom! :D
 • @Piet S.
  wacht wel even op de uitbreiding dan, zal wel een mooie deal voor komen neem ik aan…
 • @Soon.
  Ik denk ook wel dat er een 'alles-in-1'pakketje komt! :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren