1. Gerucht: Switch Mini-accessoires gelekt

Gerucht: Switch Mini-accessoires gelekt

Afbeeldingen duiken op via Chinese retailer

Mogelijk zijn de eerste beelden van de Switch Mini gelekt door middel van accessoires.

Een maker van Chinese game-accessoires, genaamd HonSon, heeft een aantal producten gedeeld die speciaal ontworpen zijn voor een Switch Mini. Het is niet duidelijk of de mock-up van de handheld overeenkomt met het daadwerkelijke model.

Ondanks dat worden er nu wel accessoires voor de console in de verkoop beschikbaar gesteld. Dit kan dus betekenen dat de verkoper de afmetingen van de Switch Mini al heeft ontvangen. Het gebeurt wel vaker dat bijvoorbeeld nieuwe smartphones lekken, omdat verkopers de afmetingen eerder krijgen zodat ze de accessoires kunnen produceren.

switch

Dit zou bevestigen dat de Switch Mini er daadwerkelijk aankomt. Geruchten over de nieuwe console circuleren al een tijd, maar tot nu toe heeft Nintendo zelf niks bevestigd over een nieuwe console. Vorige week kwam Wall Street Journal met het nieuws dat de productie van de Switch Mini en een ander, vermoedelijk sterker, model al zou zijn begonnen.

Analisten voorspelden na de lancering van de Switch dat er een kleinere variant uit zou komen en niet veel later kwamen de Japanse krant Nikkei en Wall Street Journal met het bericht dat er twee nieuwe modellen op de planning staan. Een compactere versie van de Switch, de Switch Mini, en een krachtiger model.Lees hier alle geruchten terug.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren