1. Gerucht: The Last of Us 2 uitgesteld naar 2020

Gerucht: The Last of Us 2 uitgesteld naar 2020

Volgens Jason Schreier

Volgens Kotaku-journalist Jason Schreier is The Last of Us 2 verplaatst naar 2020. Dit zegt hij in een reactie op het gerucht dat Death Stranding op 8 november verschijnt.

"Het lijkt erop dat Death Stranding wordt aangekondigd om in november uit te komen. The Last of Us 2 stond ook gepland voor de herfst van 2019, maar ik heb eigenlijk net gehoord dat hij is verschoven naar begin 2020. Misschien februari? Hoe dan ook, een wild jaar voor de PS4", zegt Schreier.

Eerder deze week verscheen het gerucht over een aankondiging rondom The Last of Us 2. Daarbij zou ook de releasedatum aangekondigd worden, maar vooralsnog hebben we niks vernomen.

Ook verwacht hij dat Ghost of Tsushima na Death Stranding en The Last of Us 2 verschijnt, vlak voor de PS5 in de herfst. Eerder zei Schreier al dat verschillende ontwikkelaars suggereren dat Sony's volgende console volgend jaar uitkomt, maar dat de plannen ook niet vaststaan. Er is momenteel voor alle drie de games nog geen releasedatum bekend.

onthullingen

Momenteel streamt Sony een Death Stranding-teaser, waarna er vanavond meer over de game wordt onthuld. Ook gaan er geruchten over een aankondiging rondom Call of Duty, waarschijnlijk Modern Warfare.

the last of us

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Aan de ene kant slecht nieuws omdat ik die game wil spelen. Maar aan de andere kant goed dat ze de tijd nemen om het product af te werken.
 • Ik zie het meer als het strategisch verspreiden van A titels over aankomend jaar om gamers tevreden te houden tot de launch van PS5. Er zijn afgelopen jaren genoeg goede games uitgekomen en deze games moeten de 1,5 jaar "gat" opvullen, wat natuurlijk begrijpelijk is.
 • Dan hadden ze beter The last of us 2 en Death stranding kunnen omruilen van release. Er kijken meer mensen uit naar The last of us 2 dan naar Death stranding.
 • @rps299
  "Er kijken meer mensen uit naar The last of us 2 dan naar Death stranding."
  Jij hebt dus onderzoek gedaan Kaas ?
 • @Cypher
  Is geen hele boude stelling toch, dat Death Stranding meer niche is dan The Last of Us?

  Dat ze het net zo makkelijk hadden kunnen omdraaien qua release slaat natuurlijk nergens op, maar toch…
 • @That Mr Awesome
  Ach misschien heeft Kaas ook wel gelijk. Maar zeker weten doe je het nooit.
  Zelf kijk ik uit naar beide games maar misschien kijk ik nog wel meer uit naar Death Stranding. Van The Last of Us 2 weet ik al wat ik verwachten kan (wat prima is, deel 1 is een meesterwerk) en Death Stranding is min of meer een verrassing. We gaan het zien :)
 • @Cypher

  Ik ben geen kaas. Ramon is de naam.

  En Death Stranding is veel meer niche dan The last Of us 2 vandaar mijn opmerking.
 • Nooit gedacht dat deze game dit jaar ging komen gezien de bizar goede beelden. Ik verwacht nog steeds een PS5 focussed release
 • Sony gaat een nintendo doen. LoU ps5 launch titel
 • @hamstertrans
  Zou goed zijn

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren