1. Gerucht: Titanfall 3 is in ontwikkeling

Gerucht: Titanfall 3 is in ontwikkeling

Korreltje zout geboden

Bekende Apex Legends-lekkers beweren dat Titanfall 3 in ontwikkeling is.

De informatie werd in eerst instantie naar buiten gebracht door TheNeon_Beast, een bekende leaker wat Apex Legends betreft. De lekker schreef in een Tweet: Titanfall 3 is for real”.Het bericht werd niet veel later echter verwijderd.

Kort nadat het bericht van TheNeon_Beast werd verwijderd, werd de Tweet opnieuw geplaatst door Biast12, een andere bekende Apex-lekker. Biast12 geeft in zijn Tweet aan de informatie van TheNeon_Beast klopt en dat Titanfall 3 inderdaad in ontwikkeling is.

Ook de Tweet van Biast12 is inmiddels van Twitter verdwenen. De insider geeft echter aan dat hoewel zijn Tweet is verwijderd, hij nog steeds achter zijn uitspraak staat: Titanfall 3 is for real.

Ontwikkelaar Respawn Entertainment heeft vooralsnog niet gereageerd op de geruchten.Veel bewijs is er dus niet, maar fans van de franchise hebben in ieder geval reden genoeg om te hopen op een vervolgdeel van de first-person shooter.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Zou voor mij erg welkom zijn. Deze keer misschien verstandig om de launch op een wat beter moment te plannen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren