1. Gerucht: Tweede Nintendo Direct op 8 november

Gerucht: Tweede Nintendo Direct op 8 november

Tweede direct mogelijk in het teken van Pokémon Let's Go-games

Volgens een anonieme bron van Gaming INTEL vindt de tweede Nintendo Direct plaats op 8 november. Volgens de bron is het honderd procent zeker te stellen dat een tweede Direct gaat plaatsvinden in november, maar is voor nu nog de vraag of de specifieke datum ook 8 november wordt.

Dit gerucht loopt wel in lijn met de eerdere voorspelling over dat een tweede Nintendo Direct deze maand gaat plaatsvinden tussen 5 en 12 november. Als de volgende Nintendo Direct ook daadwerkelijk 8 november gaat plaatsvinden, dan zal Nintendo binnenkort met deze aankondiging moeten komen. Gaming INTEL verklaard in contact te blijven met hun bronnen over de ontwikkelingen van dit gerucht.

De vorige Nintendo Direct was de laatste over Super Smash Bros. Ultimate. Hierin werden nieuwe personages, nieuwe modi en andere details onthuld. De volledige samenvatting van deze Super Smash Bros. Ultimate-Direct kun je lezen op InsideGamer. Bij de volgende Nintendo Direct wordt verwacht dat het volledig in het teken staat van de nieuwe Pokémon-games, Pokémon: Let's Go, Pikachu! en Pokémon: Let's Go, Eevee! De verdere details die mogelijk dus in de tweede Nintendo Direct worden besproken zijn nog niet bevestigd door Nintendo, laat staan wanneer de tweede Direct dus gaat plaatsvinden.

Pokemon lets go!

Ook wordt de verwachting gewekt dat Nintendo bezig is met het ontwikkelen van een Nintendo 64 Classic-console. Men dacht dat deze in de vorige Nintendo Direct werd aangekondigd, maar dat is niet gebeurd. De vraag nu is of deze dan alsnog in de aankomende Nintendo Direct onthuld gaat worden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

 • Ik verwacht inderdaad een Direct compleet gewijd aan PLGP/E. Ik ben benieuwd! :-)
 • @Piet S.

  Dit wordt wel een soort van echte direct.
 • @Newgamessuck

  Zou het? Met meer dan alleen Pokemon? Ik hoop het!
 • @Piet S. Ik had je hier al verwacht Piet…
 • @CyberFl

  Vreemd he, dat mensen reageren op topics die ze interessant vinden? ;-)
 • @Piet S.
  Ja, je mag alleen maar negatief reageren over zaken die je niet interesseren. Dat is veel belangrijker!
 • @blue_blade_3

  Precies!
 • Netflix, youtube, n64 classic?, Mario kart tour, nieuwe UI functies wat oude vertrouwde games die iedereen wil…..

  Kunnen een direct vullen met een hoop randzaken plus 2018 marketing. En in Januari 2019 games weer bespreken. Er is genoeg te melden om Switches te pushen.
 • @Newgamessuck

  Oke, dit is een beter idee dan een dedicated Pokemon Direct, inderdaad!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren