1. Vervolg op Spider-Man komt volgens gerucht in 2021 op PS5 uit

Vervolg op Spider-Man komt volgens gerucht in 2021 op PS5 uit

Onthulling zou deze zomer zijn

Een vervolg op Marvel's Spider-Man zou volgens een gerucht volgend jaar op PlayStation 5 verschijnen.

Het gerucht werd geplaatst op Reddit-pagina r/GamingLeaksandRumours door een wegwerp-account. Omdat de informatie in de post vrij realistisch lijkt, vermoeden veel gamers dat het klopt. Dit is echter op geen enkele manier bevestigd door Sony of ontwikkelaar Insomniac.

Volgens de Reddit-post komt de PS5-game in het najaar van 2021 uit, mogelijk in september. De game zou - net als het origineel - alleen een singleplayercampagne hebben. Die zou zich een aantal maanden na het eerste deel afspelen, in de winter. In plaats van Manhattan zouden spelers in deze game door de New York-wijken Queens en Brooklyn slingeren.

Spelers wisselen tussen Peter Parker en Miles Morales. Laatstgenoemde speelde ook al een rol in het origineel. Mogelijk zou Insomniac er voor kunnen kiezen dat spelers op elk moment tussen de personages kunnen wisselen. Door de kracht van de PS5 zou de spelwereld daarnaast groter zijn en zouden spelers ook in sommige gebouwen kunnen gaan.

De gameplay zou flink op de schop genomen worden, met een 'webchain'-mogelijkheid waarmee spelers diverse punten van te voren kunnen aanwijzen zodat Spider-Man er vliegensvlug tussen kan reizen. Er zouden drie verschillende speelmodi zijn om tussen te kiezen: eentje vergelijkbaar met de PS4-game, een arcade-achtige modus waarin spelers geassisteerd worden en een versie gebaseerd op physics vergelijkbaar met het in 2004 uitgebrachte Spider-Man 2.

Tot slot zou Eddie Brock een belangrijke rol krijgen, en zou Harry Osborn Venom worden, wat een unieke twist voor het personage met zich meebrengt. Ook Mysterio en Carnage zouden in de game voorkomen.

Bovenstaande geruchten zijn nogmaals nog niet bevestigd door Sony of Insomniac Games. Het spel zou volgens de Reddit-post deze zomer worden onthuld.

spiderman

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Yes please!
 • Harry als venom?
 • @san5324

  Dit was al enigszins geconfirmed door de post-credit cutscene.
  Het medicijn wat voor hem gebruikt wordt schijnt de symbiote te zijn, vandaar. Ik vind het in ieder geval een interessante benadering.
 • @san5324

  Ik hoop het haha.
 • Laat dit waar zijn!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren