1. Gerucht: Vier multiplayer-modi voor Call of Duty: Modern Warfare gelekt

Gerucht: Vier multiplayer-modi voor Call of Duty: Modern Warfare gelekt

Cranked, Clan Wars, Demolition V2 en Team Defender

Een bekende YouTuber noemt vier multiplayer-modi die gaan verschijnen in Call of Duty: Modern Warfare.

Het YouTube-kanaal van TheGamingRevolution is in het verleden een betrouwbare bron gebleken wat Call of Duty-geruchten betreft. De nieuwe Call of Duty-game krijgt naar verluidt een aantal afwijkende modi bij de lancering. Volgens het YouTube-kanaal is ontwikkelaar Infinity Ward aan het experimenteren op multiplayer-gebied.

Als de informatie van TheGameRevolution juist is, zitten er vier nog onaangekondigde modi in Call of Duty: Modern Warfare. Eén van deze modi heet Team Defender, een modus waar spelers moeten samenwerken om een vlag ergens af te leveren. Daarnaast worden twee modi van Call of Duty: Ghost geherintroduceerd: Clan Wars en Cranked. De laatste onaangekondigde spelmodus is een variatie op de bekende gamemodus Demolition.

De nieuwste titel uit de Call of Duty-reeks richt zich op het verbeteren van de in-game beeldkwaliteit terwijl de ervaring hetzelfde moet blijven voor de speler. De multiplayer-modus moet min of meer hetzelfde aanvoelen en vooral herkenbaar blijven voor de fans. De game doet qua snelheid zelfs denken aan de eerste drie Modern Warfare-games, waarbij je weinig kogels nodig had om iemand neer te schieten.

Check hieronder een gameplay-video van Call of Duty: Modern Warfare Multiplayer.

Call of Duty: Modern Warfare verschijnt op 25 oktober voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Het speelt voor mij als CoD 4/MWR, wat goed is. Ik hoop dat de Quick Play optie prominent in het menu blijft en veel mensen de roulatie in modi blijven spelen, i.p.v. te filteren op Team Deathmatch.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren