1. Gerucht: Volgende dlc-personage van Super Smash Bros. Ultimate gelekt

Gerucht: Volgende dlc-personage van Super Smash Bros. Ultimate gelekt

Nog vier vechters te gaan

Het gerucht gaat dat het volgende personage voor Super Smash Bros. Ultimate Erdrick is uit de Dragon Quest-serie. Via de bron is informatie gelekt over Joker uit Persona 5 en tegelijkertijd ook over Erdrick zijn personage.

Volgens een Japanse bron is Erdrick het volgende dlc-personage voor Super Smash Bros. Ultimate. Erdrick zou net als Joker uit Persona 5 beschikbaar worden gesteld via de Fighters Pass. In de informatie komt ook nog naar voren dat Alefgard de stage is die met de uitbreiding komt, Erdrick komt zowel in mannelijk als vrouwelijke-vorm. Ook zou Slime verschijnen als niet speelbaar-personage met de uitbreiding.

Via Persona Central wordt de informatie gedeeld die zij weer gevonden hebben via een Japanse bron. Deze bron kan daarentegen niet meer weergeven worden voor verdere informatie. Waarom dit gerucht wel aannemelijk is, komt doordat iemand van Square Enix een reactie gaf via GameFaqs onder de naam Vergeben over Erdrick als mogelijk nieuwe vechter voor de game. Vergeben verteld via dit forum dat als het niet om Erdrick gaat het alsnog een Square Enix-personage kan zijn. Volgens Vergeben zijn werknemers ontslagen bij Square Enix voor het lekken van dit gerucht.

Eerder werd bekend dat Joker uit Persona 5 als eerste dlc-personage komt naar Super Smash Bros. Ultimate. In totaal moeten er tachtig vechters beschikbaar komen in Super Smash Bros. Ultimate. Met Piranha Plant en Joker staat de teller nu op 76 vechters. De laatste vier vechters komen via de dlc-uitbreiding die te verkrijgen zijn via de Fighters Pass.

Super Smash Bros. Ultimate is nu beschikbaar voor de Nintendo Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

 • Staat niet op mijn wensenlijstje…
 • @Piet S.

  Het lijkt er heel erg op dat de DLC geplanned is om releases van 2019 te supporten. reclame waar nog voor betaald wordt ook . Nintendo is slim bezig.

  Ik ga ervanuit dat Persona 5 komt en dq komt ook in 2019 op de switch.

  Ik hoop niet dat er NOG een FE character komt. Die zitten al genoeg in smash, Net als nieuwe pokemon.
 • De andere Square characters zijn volgens de geruchten Zidane of Sora mocht deze het niet worden.

  Waarschijnlijk zijn alle DLC characters van third party publishers. Dat lijkt mij in ieder geval al wel duidelijk.
 • @Ramirez
  Vind ik dan weer jammer. Maar wel begrijpelijk natuurlijk
 • @blue_blade_3

  Vind ik ook hoor. Ik had graag Rex als fighter gehad met aanvallen van z’n blades Pyra en Mythra en als Final Smash Pneuma. Was ideaal geweest.

  Anderen willen graag Dixie of Walluigi. Al zijn ze allemaal al aanwezig in Smash als trophy of spirit.

  Maar wie weet? Dataminers hebben ontdekt dat er 20 lege character slots zijn in Smash Ultimate dus misschien komt er later alsnog extra DLC.
  Voorlopig moeten we het doen met Petey, Joker en waarschijnlijk een nog mysterieuze Square character. (Erdrick, Zidane of Sora)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren