1. Update: 'Sega onthult zondag geen nieuwe Yakuza-game'

Update: 'Sega onthult zondag geen nieuwe Yakuza-game'

Terwijl deel 7 nog niet uit is

Update: volgens presentatrice Ayana Tsubaki wordt er aankomende zondag geen nieuwe Yakuza-game aangekondigd. Ze zou de insteek van het evenement verkeerd hebben begrepen, zo meldde Tsubaki tijdens de afgelopen Sega Fan Meetup-stream.

Origineel bericht:Naar verluidt wordt de volgende Yakuza-game zondag 27 september onthuld tijdens de Tokyo Games Show.

Dat blijkt uit een inmiddels verwijderde TweetvanAyana Tsubaki, co-host van de Sega Nama-stream. Volgens het bericht wordt de game aankomende zondag onthuld.

Sega gaf eerder al aan dat er tijdens de presentatie allerlei nieuws gedeeld wordt over de Yakuza-franchise. De verwachting was echter het nieuws over de aankomende titel Yakuza: Like a Dragon zou gaan.Heel verrassend zou de aankondiging niet zijn, er verschijnt immers elk jaar een nieuwe Yakuza-game.

Eerder vandaag werd het duidelijk dat de Yakuza-reeks een live-action verfilming krijgt. 1212 Entertainment meldt dat de Yakuza-reeks "een nieuw speelterrein levert waarin boeiende verhalen met complexe personages in een unieke omgeving verteld kunnen worden. Het publiek heeft dit nog niet vaak kunnen ervaren."

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Kijken of deze game naar de PS5 komt, Football Manager 2020 komt niet naar PS5 en de ontwikkelaar zegt dat hij in de problemen komt als hij daar antwoord op geeft.

    "Miles Jacobson, de director van Football Manager bij ontwikkelaar Sports Interactive, gaat op Twitter kort in op de vraag waarom de nieuwe game niet voor de PlayStation verschijnt. Hij zegt dat hij in de problemen komt als hij daar antwoord op geeft, maar Jacobson zegt wel dat mensen van Xbox al jarenlang vragen om terug te keren naar de console."

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren