1. Gerucht: nieuwe details diskloze Xbox One opgedoken

Gerucht: nieuwe details diskloze Xbox One opgedoken

De Xbox One S All-Digital Edition zou op 7 mei uitkomen

Windows Central heeft aangegeven dat ze foto’s van en details over de diskloze Xbox One hebben ontvangen. Volgens Windows Central lijkt de afbeelding ontzettend op de Xbox One S, maar mist deze nieuwe console een disk drive en een uitwerpknop.
xbox

Het gebrek aan een disk drive kan bevestigen dat het gaat om de Xbox One S All-Digital Edition met de codenaam Maverick, die volgens geruchten binnenkort verschijnt. Deze zou als eerste console volledig zonder disk werken.

De afbeeldingen zouden ook laten zien dat de console met 1TB harddrive komt en met codes voor Sea of Thieves, Minecraft en Forza Horizon 3 (in plaats van Horizon 4). Een prijs is nog niet bekendgemaakt, maar Windows Central geeft aan dat het om de laagst aanbevolen verkoopprijs voor een Xbox-console ooit gaat.

Ook zouden de documenten aangeven dat de console op 7 mei verschijnt. Mogelijk vindt de aankondiging van de console spoedig plaats. Kijk op Windows Central voor mock-up-foto's van de console.

Dit is misschien niet de enige console die uitkomt. Hoofd van Xbox, Phil Spencer, heeft aangegeven groots uit te pakken tijdens de aankomende E3. In een mail naar een aantal werknemers zou hij gezegd hebben dat Google Stadia niet echt verrassend was en dat het hun beurt was om groots uit te pakken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

  • Zolang er een keuze is om met/zonder disc te gamen is dit helemaal prima. Leuk voor instappers die bijvoorbeeld alleen Gamepass willen gebruiken.
  • Als het echt flink scheelt in prijs is het zeker het overwegen waard. Ik koop bijna alle games digitaal, dus als Sony deze optie gaat hanteren is het zeker het bekijken waard.
  • Lijkt mij interessant, in combinatie met gamepass.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren