1. Amiibo kunnen mogelijk personages ontgrendelen in nieuwe Smash Bros.

Amiibo kunnen mogelijk personages ontgrendelen in nieuwe Smash Bros.

Nieuwe amiibo op komst voor nieuwe Smash Bros.

Er is een lijst verschenen met personages die ontgrendeld kunnen worden met een amiibo voor Super Smash Bros. Ultimate. Dit werd bekend nadat de Canadese versie van de Best Buy-website een lijst publiceerde met drie personages van de franchise.

Onder de vrij te spelen personages zijn Inkling Girl, Wolf en Ridley. Op de website worden de volgende beschrijvingen gebruikt voor de drie betreffende personages.

Wolf - "Tik gewoon het amiibo-accessoire op het NFC-aanraakpunt op je spelsysteem om deze ruimtepiraat vrij te spelen."

Inkling Girl - "Tik gewoon het amiibo-accessoire op het NFC-aanraakpunt op je spelsysteem om deze problematische inwoner van de stad van Inkopolis vrij te spelen."

Ridley - "Tik gewoon het amiibo-accessoire op het NFC-aanraakpunt op je spelsysteem om deze draakachtige ruimtepiraat vrij te spelen."

Op dit moment is het nog niet zeker hoe betrouwbaar de lijst is van de Canadese Best Buy-website. In het geval dat dit gerucht waarheid blijkt te zijn, zal het vermoedelijk niet de enige manier zijn hoe personages kunnen worden vrijgespeeld.

Voor nu zijn er al een aantal amiib voor de nieuwe game aangekondigd. Dit betreft personages zoals Ice Climbers, Simon Belmont, Pichu en meer.

amiibo zelda

Momenteel is Nintendo mysterieus gebleven als het gaat om hoe spelers personages kunnen vrijspelen in Super Smash Bros. Ultimate. Eerder maakte Masahiro Sakurai, regisseur van de Super Smash Bros.-franchise, bekend dat hij de game wilde starten met een klein aantal keuzes aan personages. Op die manier wil hij de game interessanter maken als het gaat om hoe personages worden vrijgespeeld.

Super Smash Bros. Ultimate verschijnt op 7 december 2018 op de Nintendo Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Rick Bloemzaad Redacteur bij Gamer.nl en Insidegamer.nl. Houdt van zowel moderne games als klassiekers. Van Overwatch en Mario Kart 8 Deluxe tot Super Mario 64 en GTA 2.

Reacties

  • Het is goed dat je ze in ieder geval ook normaal kunt vrijspelen. Ik ben er nog niet uit of ik Super Smash ga kopen, maar als ik dat doe, dan wil ik ook alle personages, zonder daarvoor troep als de Amiibo's te kopen.
  • @Luigi1985
    Snap ik. Ik heb niks tegen amiibo, maar wel als ze verplicht worden om iets vrij te spelen
  • Ik ga sws de King k Rool amiibo kopen. Maar sls het ern. Optionele optie om ze vrij te spelen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren