1. Gerucht: Yakuza 3, 4 en 5 krijgen Remaster

Gerucht: Yakuza 3, 4 en 5 krijgen Remaster

Volgens Japanse website ryokutya2089 kondigt Sega morgen in het Japanse gameblad Famitsu aan dat Yakuza 3, 4 en 5 remasters krijgen voor PS4.

Het tijdschrift waarin officieel aangekondigd wordt dat Yakuza 3, 4 en 5 remasters krijgen komt morgen pas uit, maar ryokutya2089 lekt deze info nu al. Deze website lekt vaker informatie die vervolgens in Japanse tijdschriften als Famitsu en CoroCoro wordt gepubliceerd.

De remaster van Yakuza 3 moet volgens de bron beschikbaar worden op 9 augustus. Vervolgens komt de Yakuza 4 in de herfst en Yakuza 5 in de lente van 2019 uit. Deze releasedatums gelden voor de Japanse versies. Wanneer ze in Europa verschijnen is niet duidelijk.

Oorspronkelijk kwam Yakuza 3, 4, en 5 respectievelijk uit in 2009, 2010, en 2013. Allemaal exclusief voor de PS3.

Een remake van de eerste game genaamd Yakuza Kiwami is al beschikbaar voor PS4. De remake van de tweede game, Yakuza Kiwami 2 komt deze zomer naar Europa. In Japan is deze al sinds 2017 beschikbaar.

Onze redacteur Alicia Tai heeft de remake van Yakuza Kiwami 2 gespeeld en is erg positief over de game. Zo zegt ze: "Al met al lijkt Kiwami 2 prima in de voetsporen van de vorige Kiwami te stappen, door weer een prachtig uitziende remake neer te zetten met een fijne dosis verbeteringen en toevoegingen. De game zal lang niet zo grensverleggend zijn zoals het origineel destijds was, maar alleen al het feit dat de Yakuza-serie toegankelijker dan ooit gaat worden, geeft deze remake bestaansrecht."

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

  • XD omg, je moet er maar zin in hebben 3x de zelfde eentonige gameplay te spelen
  • JAAAAAAAAAAAAAA!!!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren