1. Gesealde kopie van Super Mario Bros. geveild voor 114 duizend dollar

Gesealde kopie van Super Mario Bros. geveild voor 114 duizend dollar

Speciale versie

Een gesealde kopie van de eerste Super Mario Bros. is geveild voor 114 duizend dollar. Dat heeft de verkoper, Heritage Auctions, bekendgemaakt.

Vorig jaar werd er een eerdere versie van de game al voor iets meer dan 100 duizend dollar (ongeveer 88 duizend euro) geveild. De recente versie is voor 14 duizend dollar meer verkocht. Het gaat om een gesealde, Amerikaanse versie van Super Mario Bros. uit 1985. Deze versie is uit een periode waar Nintendo overging van stickers naar krimpfolie. Het bijzondere aan deze game is dat het een kartonnen tabje bevat onder de krimpfolie, wat erop duidt dat deze versie van Super Mario Bros. geproduceerd werd na deze verandering.

Met 114 duizend dollar (ongeveer 100 duizend euro is) is deze Super Mario Bros.-editie de duurste game ooit verkocht.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Dit snap ik echt niet. Waarom zou je hier 144.000 dollar voor neertellen…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren