1. beta's voor Disintegration verschijnen eind deze maand

beta's voor Disintegration verschijnen eind deze maand

Schrijf je nu in

Spelers kunnen zich nu inschrijven voor de gesloten bèta van Disintegration die eind januari verschijnt. Na de gesloten bèta vindt een open bèta plaats.

Tijdens de testfase van de game zijn er twee verschillende modi beschikbaar: Retrieval en Control. In de Retrieval-modus is het de bedoeling dat één van de twee teams erin slaagt om een Payload veilig af te leveren. Het andere team moet proberen om de tegenstanders af te stoppen. Bij Control wordt gevochten voor de controle van bepaalde punten. Tijdens de bèta zijn er zeven personages beschikbaar met elk unieke vaardigheden.

De bèta-fase wordt opgedeeld in twee dagen, de eerste sessie vindt 28 januari plaats en de tweede volgt de dag hierna, 29 januari. Beide sessies beginnen om 17:00 uur en eindigen om 09:59. De bèta is speelbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

De sci-fi shooter laat spelers controle uitoefenen over een mech en AI-teamgenoten. Naast een uitgebreide multiplayer bevat de game ook een singleplayercampagne. Liefhebbers kunnen zich hier inschrijven voor de gesloten bèta. De open bèta volgt "snel" na de gesloten bèta en loopt tot 1 februari.

Bekijk hieronder nogmaals de aankondigingstrailer van Disintegration.

Disintegration komt ergens in 2020 uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren