1. Gesloten bèta van Valorant gaat volgende week van start

Gesloten bèta van Valorant gaat volgende week van start

Vanaf 7 april

De gesloten bèta van de nieuwe shooter game van Riot Games, Valorant, gaat vanaf volgende week van start. Dat maakte de ontwikkelaar onlangs bekend.

Valorant werd eerder deze maand aangekondigd door de League of Legends-ontwikkelaar. Valorant is de eerste game van Riot Games die zich buiten het universum van League of Legends afspeelt. Vanaf 7 april gaat de gesloten bèta van deze game starten.

Riot Games heeft op een speciale website de vereisten voor een uitnodiging bekendgemaakt. Geïnteresseerden moeten om kans te maken een Riot Games-account hebben die gelinkt is aan Twitch. Als laatste moeten geïnteresseerden speciale Valorant-streams kijken op Twitch, waar de uitnodigingen worden uitgedeeld.

Valorant komt deze zomer uit op pc. Een specifieke releasedatum is nog niet bekendgemaakt.

Valorant

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren