1. Door zoon op Twitch gedoneerde 20.000 dollar weer terug bij gezin

Door zoon op Twitch gedoneerde 20.000 dollar weer terug bij gezin

Contact met Twitch zelf zou moeizaam zijn verlopen

De door een tiener op Twitch gedoneerde 19.870,94 dollar staat voor het grootste gedeelte weer op de rekening van zijn moeder.

De tiener haalde het geld van de spaarrekening van zijn moeder en doneerde gedeeltes van het bedrag tussen 14 en 30 juni aan diverse streamers. Het zou naar streamers als Tfue, Ewokttv, Gorb en sportmannen als Kurt Benkert (Atlanta Falcons) en Meyers Leonard (Miami Heat) zijn gegaan.

"Ik ben zo opgelucht dat het geld weer op mijn rekening staat en dat de nachtmerrie voorbij is", aldus de moeder tegen Dotesports. Er zou een paar honderd dollar ontbreken, maar de moeder zou tevreden zijn en het hierbij laten.

De moeder kreeg het geld terug door contact op te nemen bij Xsolla, een partner van Twitch en een betaalservice. Wel geeft ze aan dat contact opnemen met Twitch zelf voelde als "tegen een stenen muur oplopen". Niemand zou op haar berichten hebben gereageerd, al zou het account van haar zoon wel abrupt zijn gesloten, waardoor "alle informatie over transacties verdween".

Haar zoon zou er volgens zijn moeder spijt van hebben en krijgt tegenwoordig begeleiding. Hij kan nu alleen games spelen terwijl er toezicht over hem wordt gehouden. Xsolla heeft de account van de jongen permanent geblokkeerd zodat er geen donaties meer gemaakt kunnen worden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ik vraag me toch elke keer weer af hoe die kinderen zou gemakkelijk bij het geld van hun ouders komen.
 • Als ik kinderen had, die dit hebben gedaan,
  Kunnen ze ticket krijgen naar de maan en daar blijven lol
 • @Darkempire
  Ja dag, weet je hoe duur 't is om naar de maan te gaan!
 • @Gaaiz
  Goedkoper dan elke maand 20.000 dollar?:p
 • @blue_blade_3
  't Valt allemaal wel mee! ;)
  The U.S. government spent — independent of infrastructure costs — $23.6 billion on manned spaceflight from 1959 to 1973. Taking that as 1973 dollars, that’s roughly equivalent to a little over $140 billion in 2019 dollars, or about $9 billion a year. Which, as far as government costs go, is not really all that much

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren