1. Gezocht: Member Reviewer voor Planet Alpha

Gezocht: Member Reviewer voor Planet Alpha

Wij genieten dagelijks van het feit dat we de nieuwste games kunnen spelen en daar ook nog eens over mogen schrijven. Maar we vinden het ook leuk om jullie eens de kans te geven om je een gamejourno te voelen. Daarom roepen we eens in de zoveel tijd IG-members op om zelf een een review te pennen. Dit keer zoeken we iemand voor Planet Alpa op de PlayStation 4.

Planet Alpha is een psychedelische platformgame op de PS4, Xbox One X, Nintendo Switch en pc. Wij hebben van Team 17 een code gekregen voor de PlayStation 4-versie en zoeken iemand uit onze community om het spel te recenseren.

Waar gaat de game over? Dit zegt de ontwikkelaar zelf over Planet Alpha:

You awake on a strange alien world that is home to many mystical, exotic flora and fauna. As you explore the world around you, you'll uncover the ability to rotate and control the planet. Is this world really as tranquil and serene as it first appears and what more will you discover?

Check hier de trailer:

Dus wil jij wel eens een review pennen voor een grote Nederlandse website (that's us), of een videorecensie maken van Planet Alpha, stuur dan een mail naar redactie@insidegamer.nl met 'Member-review Planet Alpha' als onderwerp.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Hoe lang krijg je hier de tijd voor? Lijkt me leuk om te doen.
  • Ik meld mij aan voor een review van strange brigade. Dit 4 speler Coop spel komt volgendvolgende week uit en ben dan ook benieuwd of er een review van komt. Graag wel spel aanleveren want mijn geld is op.
  • Wanner is eigenlijk de uitslag?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren