1. Ghost volgende week naar Call of Duty: Modern Warfare

Ghost volgende week naar Call of Duty: Modern Warfare

Simon Riley komt terug in seizoen 2

Activision laat via een Twitter-bericht weten dat een aantal klassiekers, waaronder special force operator Ghos, terug zullen keren bij het nieuwe seizoen van Call of Duty: Modern Warfare.

Simon Riley, ook wel bekend als Ghost,uit Modern Warfare 2 komt waarschijnlijk op 11 februari als speelbaar personage naar de game. In een video bij de tweet van het officiële Call of Duty-kanaal wordt sterk gehint naar de komst van Ghost. Seizoen twee van Modern Warfare start op 11 februari, waardoor wordt verwacht dat Ghost vanaf dat moment beschikbaar is.

Een oplettende Twitter-gebruiker viel vervolgens nog iets op. Een van de drie kleine afbeeldingen die in de video te zien zijn, lijkt erg op de map genaamd Rust, een kleine map die al eerder opnieuw gemaakt is voor andere Call of Duty-games.

Het tweede seizoen van Modern Warfare komt uit op 11 februari.

Dit artikel delen

Over de auteur

Zoë Bonefaas Zodra ik een Game Boy in de hand gedrukt kreeg, was ik om. Het leukste van games vind ik de verhalen die ze vertellen. Favorieten zijn Assassin's Creed, Skyrim, Stardew Valley en Life is Strange. Buiten verhalen in videogames ben ik ook fan van verhalen op andere manieren. Voor de hand liggend dus van films en series (Marvel, DC, Star Wars, Disney, She-ra Princes of Power, Lucifer... ik kan echt eeuwig doorgaan).

Reacties

  • Hopelijk komt Terminal ook weer terug. Maar dat zal wel een formaliteit worden

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren