1. Gratis coöperatieve ervaring Ghost of Tsushima: Legends aangekondigd

Gratis coöperatieve ervaring Ghost of Tsushima: Legends aangekondigd

Legends bevat missies met bovennatuurlijke vijanden

Ghost of Tsushima krijgt dit najaar een gratis update die een coöperatieve multiplayerervaring toevoegt.

De ervaring wordt Ghost of Tsushima: Legends genoemd en is een nieuwe modus waarin spelers samen met vrienden lineaire missies op zich nemen. De multiplayermodus speelt zich dus niet af in de open wereld van het hoofdspel. In deze missies kiezen spelers uit vier verschillende klassen - Samurai, Hunter, Ronin en Assassin - waarbij elke speler zijn eigen unieke skills heeft.

De verhalende coöpmissies bevatten verschillende soorten vijanden gebaseerd op Japanse mythes. Waar de hoofdgame zich voornamelijk richt op de geschiedenis, komen er dus bovennatuurlijke situaties en vijanden voor in Legends. De modus bevat ook een Survival-modus, wat in feite een horde modus is en spelers laat vechten tegen aanhoudende golven aan vijanden.

Spelers die alle missies in Legends en Survival uitspelen, krijgen toegang tot een Raid. Deze Raid komt echter niet op lancering beschikbaar. Meer details hierover zijn er nog niet.

De gratis update Ghost of Tsushima: Legends moet ergens dit najaar beschikbaar komen voor alle eigenaren van de PS4-game.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • De game gisteren Platinum gehaald. Voor mij de beste game tot nu toe dit jaar en het is mooi dat er dit soort gratis updates komen.
 • @Real13

  een te gekke game en inderdaad beste game van dit jaar tot nu toe :)
 • @Real13
  Deze game staat nog steeds bovenaan mijn wish-list, maar ben wel bang dat de omgevingen en gameplay snel repetitive worden. Kun jij misschien iets over je ervaringen vertellen?
 • @Gewoonfox Wat ik zelf zo goed vind aan deze game is het interessante verhaal met een goede en gevarieerde cast (Engelse voice acting is top) wat door de hele game heen sterk blijft in combinatie met een prachtige wereld die voor mij genoeg gevarieerd was. Verschillende soorten bossen, dorpjes, Kastelen, Sneeuw etc. Dingen die snel repetitief worden zijn de kampen en verschillende collectibles. Zelf bleef ik het leuk vinden om kampen te veroveren door de combat (de een op een duels zijn heel vet) die imo heel goed in elkaar zit maar er zullen ook mensen zijn die dit snel begint te vervelen. Dan heb je nog de sidequests waar genoeg variatie in zit (al komt het wel vaak neer op versla de mongolen) en bepaalde personages uit het hoofdverhaal verder uitgediept worden. Flinke tekst maar als je ook maar een beetje geïnteresseerd bent in de Samoerai en het Oude Japan is het een must play naar mijn mening.
 • Heel cool!
  Zag ik niet aankomen.
 • Niet zo egoïstisch zijn en breng hem uit op pc.
  Elk spel wordt gecreëerd op een pc dus belachelijk dat niet elk spel op een pc beschikbaar is.
 • Very nice! Nu nog mensen vinden om dit samen mee te gaan spelen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren