1. Ghost of Tsushima: Legends en New Game+ komen op 16 oktober

Ghost of Tsushima: Legends en New Game+ komen op 16 oktober

Coöperatieve multiplayer

De eerder aangekondigde coöperatieve multiplayermodus Legends voor Ghost of Tsushima komt op 16 oktober uit. Dat heeft ontwikkelaar Sucker Punch laten weten via de PlayStation Blog.

Ghost of Tsushima: Legends is een gratis update voor de PS4-exclusieve game, die eerder dit jaar verscheen. In het nieuwe speltype kun je samen met vrienden de strijd aangaan. Er zijn verhaalmissies voor twee spelers, of overlevingsmissies voor groepen van vier. Later dit jaar wordt nog een raid toegevoegd.

Spelers moeten eerst versie 1.1 van de game downloaden, vervolgens kunnen zij de gratis update vinden in de PlayStation Store. Er is wel een PlayStation Plus-abonnement vereist om online met anderen te spelen. Je kunt aan Legends beginnen door met het nieuwe personageGyozen the Storyteller te praten in de game, of door het rechtstreeks vanuit het hoofdmenu op te starten.

Naast het nieuwe speltype, worden ook nog andere updates doorgevoerd voor de game. Zo wordt New Game+ toegevoegd, waarmee je het spel opnieuw kunt starten nadat je het hebt uitgespeeld. Je behoudt dan alle verdiende upgrades, maar de moeilijkheidsgraad wordt ook opgeschroefd (al kun je die wel weer handmatig aanpassen).

Verder worden er nieuwe opties toegevoegd aan de fotomodus en wordt het makkelijker om tussen verschillende sets uitrustingen en talismannen te wisselen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Erik Nusselder Redacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Reacties

 • Oeh nice, veel zin in legends en new game plus.

  Dit blijft toch wel mijn nummer twee game van deze generatie.
 • @Meta_coola

  Oei en dbz kakarot en death stranding???
 • @LosPilotas

  Respectievelijk 6 en 5. Mn complete top 10 is te vinden bij de membercontent.
 • Ik moet dringend aan deze game beginnen!!
 • @Jowy

  Zeker doen, dit is echt een top game

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren