1. Ghost of Tsushima-update voegt aaien en rekruteren van honden toe

Ghost of Tsushima-update voegt aaien en rekruteren van honden toe

Good boy

Spelers kunnen binnenkort honden aaien en rekruteren in Ghost of Tsushima. Dat laat het Twitter-account van de game zien via een korte video.

Op 16 oktober komt de v1.1-update uit voor de PlayStation-exclusieve samoeraigame. Naast een aantal verbeteringen aan het spelersgemak, zoals het makkelijk wisselen tussen uitrustingssets, wordt ook de talisman Charm of Canine toegevoegd.

Met deze talisman ontgrendelt de speler de mogelijkheid om honden te aaien in de open wereld. Deze honden worden vervolgens bondgenoten van hoofdpersoon Jin Sakai.

Met de v1.1-update wordt ook de coöperatieve modus Legends toegevoegd aan de game. In het nieuwe speltype kun je samen met vrienden de strijd aangaan. Er zijn verhaalmissies voor twee spelers, of overlevingsmissies voor groepen van vier. Later dit jaar wordt nog een raid toegevoegd. In Legends kunnen spelers overigens spookhonden aaien.

Dit artikel delen

Over de auteur

Erik Nusselder Redacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren