1. Update: De bèta van Ghost Recon Breakpoint start later vandaag
Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint
33% hot!
2 members volgen dit
1 member wil dit
5 members hebben dit

Update: De bèta van Ghost Recon Breakpoint start later vandaag

Geen precieze tijd bekend

Update: Via het officiële Twitter-account van Ghost Recon Breakpoint wordt bekendgemaakt dat de bèta later vandaag van start gaat, een precieze tijd is nog niet bekend.

Origineel: De makers van Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint laten via het officiele Twitter-kanaal van de game weten dat de lancering van de bèta is uitgesteld.

De bèta zou van start gaan om 12:00 uur (Nederlandse tijd) vandaag tot tot 12:00 uur op maandag 29 september. In een tweet van Ghost Recon wordt nu echter vermeld dat de bèta is uitgesteld.

“Ghosts, om een soepele ervaring voor alle spelers te garanderen, moeten we de voorbereiding van onze infrastructuur voltooien voordat we de servers voor iedereen kunnen openen. Onze excuses voor de vertraging en we zullen zo snel mogelijk een update plaatsen,” aldus de Ghost Recon-Twitter. Een nieuwe datum voor de lancering van bèta is dan ook nog niet bekendgemaakt.

De reacties op de tweet zijn gemengd; veel fans uiten hun teleurstelling via de reacties, voornamelijk gericht op Ubisoft. Een andere kant van de reacties zijn mensen die begrip tonen en het gaan afwachten.

Ghost Recon Breakpoint komt op 4 oktober uit voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Wanneer Google Stadia lanceert zal de game ook daar op te spelen zijn.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Heb de gesloten beta gespeeld, en was wel de moeite.
 • @CyberFl
  Vind je? Ik vond het echt een kopie van Wildlands met wat extraatjes. Daarnaast vind ik het er ook aardig belabberd uitzien en is de besturing van voertuigen ook erg triest.
  Zonde want het concept en de customization vind ik erg tof
 • @AWESOMEDUDE3

  Met een paar vrienden is het wel lachen. Maar alleen is het wat saai.
 • @CyberFl
  Dat het met vrienden leuker is sowieso, maar erg snel repetitief
 • @AWESOMEDUDE3

  Ik hoop echt dat het er mooier uitziet dan de bèta…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren