1. Ghost Recon Breakpoint gaat flink op de schop

Ghost Recon Breakpoint gaat flink op de schop

Grote update staat gepland

Ghost Recon Breakpoint gaat op de schop met een aankomende update, die onder andere een Immersive Mode introduceert.

Ubisoft had al eerder bekendgemaakt plannen te hebben om Ghost Recon Breakpoint te verbeteren te verbeteren. De update bevat drie modi: Regular Experience, Immersive Experience en Custom Experience-modus. In de Regular Experience spelen spelers de game zoals deze nu is. Bij de Immersive Experience zijn de gear levels en het loot-systeem uit de game gehaald. Dat maakt de ervaring realistischer en meer verwant aan de voorgaande delen.

In de Custom Experience is het mogelijk om de game te personaliseren met verschillende opties. Denk aan een aangepaste hud, de kans op blessures aanpassen en het herstellen van health. Ook is het mogelijk om de moeilijkheidsgraad van de game aan te passen door bijvoorbeeld schade te verhogen.

De update betekent wel dat de tweede raid niet naar de game komt, maar wordt vervangen door een andere update die volgens de ontwikkelaar meer past bij de feedback van de game.

De update is vanaf 24 maart beschikbaar.

Ghost Recon Breakpoint

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Keren in deze update de npc teammates ook terug zoals in de eerdere delen of was dat inmiddels al gebeurt?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren