1. Open bèta Ghost Recon Breakpoint start eind volgende week

Open bèta Ghost Recon Breakpoint start eind volgende week

Beschikbaar op pc, PS4 en Xbox One

De open bèta van Ghost Recon Breakpoint loopt van 26 tot en met 29 september.

De preload kan vanaf 24 september om 12:00 uur Nederlandse tijd alvast binnengehaald worden op PlayStation 4, Xbox One en pc via Uplay. Vanaf 17:00 uur kan dit ook via de Epic Games Store.

De open bèta biedt iedereen die het spel wil uitproberen alle content uit de gesloten bèta, alsmede drie nieuwe verhaalmissies en twee nieuwe regio: New Argyll en Infinity. In de gesloten bèta zaten er al vier verschillende regio.

Spelers kunnen ook competitieve Elimination-wedstrijden in de PvP-modus Ghost War spelen. Hier zijn vier maps voor beschikbaar: PMC Camp, Cold War Bunker, Harbor en Port. Tot slot zijn er twaalf dagelijkse Faction Missions beschikbaar, waarvan er vier nieuw zijn ten opzichte van de gesloten bèta. Meer informatie is op de officiële website te vinden.

Ubisoft heeft tot slot een nieuwe trailer van Breakpoint uitgebracht waarin de rapper Lil Wayne het spel speelt. Ghost Recon Breakpoint verschijnt op 4 oktober voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Heb de voorgaande beta even gespeeld maar was niet erg onder de indruk. Er zijn een paar leuke nieuwe dingen toegevoegd maar het voelt voor mij aan als wildlands 2.0. Grafisch net zo als z'n voorganger, voertuigen klinken en werken vooralsnog super slecht en het lijkt erop dat het weer een kwestie van herhalen, herhalen en herhalen wordt.
    Ik laat deze mooi aan mij voorbij gaan.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren