1. Ghost Recon Breakpoint uitgelekt

Ghost Recon Breakpoint uitgelekt

Lancering vindt mogelijk op 4 oktober plaats

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint is zeer waarschijnlijk uitgelekt middels een speciale editie van de game.

Onderstaande foto was kort zichtbaar op de Duitse webwinkel van Ubisoft, maar een oplettende Reddit-gebruiker wist een screenshot te maken van de Wolves-editie van de game. Op de afbeelding is een standbeeld van een soldaat te zien.

Los van de naam is er weinig te zien op de afbeelding, maar op Reddit werd de naam van de game al eerder voorspeld, inclusief meer details. De game zou een vervolg zijn op Ghost Recon: Wildlands en verschijnen op 4 oktober voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. Acteur Jon Bernthal zou de grote slechterik Cole D. Walker spelen, die een leger van drones bezit.

Volgens dezelfde geruchten bevat de Wolves-editie een figurine van Cole, een kaart, artwork, een season pass en een Ultimate Pack met extra missies en voertuigen. De onthulling, die donderdagavond plaatsvindt, zou gameplay-beelden in een jungle met 'moddermechanieken' en een nederzetting tonen.

Schakel morgenavond om 20:30 uur in voor de onthulling van de nieuwe Ghost Recon-game.

ghost recon

Dit artikel delen

Over de auteur

Jack O Redacteur bij InsideGamer en Gamer.nl. Helemaal gek van The Witcher 3, Pokémon, God of War en Uncharted. Zwak voor egels en andere beestjes.

Reacties

 • Ik hoop dat er meer van een verhaal in zit deze keer. Bij Wildlands was het: "Ga hierheen en ondervraag deze vent" Om vervolgens weer ergens anders ongeveer hetzelfde te doen. Daarnaast zat er totaal geen emotie in het spel, voice acting was saai en boeide totaal niet. Daarnaast was het leuk dat de wereld zo groot was, maar 70% was leeg en niet interessant.
 • @MythicZ
  Precies. Het had dezelfde opzet als AC waarbij je de sekte leden - lees kartel leden - moest opsporen en uitschakelen. Daarnaast een hoop gebieden maar erg weinig variatie in missies. Nog inderdaad maar te zwijgen over de emotie en sfeer.
  Enige toffe was het sluipen - wanneer het fatsoenlijk werkte - en de customization. Ook zonde dat de PvP multiplayer zo laat kwam.
 • @AWESOMEDUDE3
  Als ze dezelfde trend in innovatie gebruiken als bij AC games, dan kan je hem beter laten liggen.
 • Ben benieuwd, zoals ik eerder al zei wildlands was de best ghost recon game sinds advanced warfighter 1. Maar er is nog veel ruimte verbetering. Bijvoorbeeld minder herhalende missies, een interessanter verhaal qua levendigheid en sfeer zat het wel goed bij wildlands. Dus go Ubisoft bij AC hebben jullie de herhaling missies ook kunnen vervangen door boeiende main en side missions dus dat moet bij ghost recon ook kunnen lukken
 • Hmmm en ik weer denken finally waarschijnlijk een nieuwe splintercell dus niet!
 • @Tepelstreeltje

  Ooit een keertje. Maar dan moeten ze wel terug naar de chaos theory glorie dagen.
 • Ja ik denk dat de tijd voor splintercell nog niet rijp is waarschijnlijk en hopelijk met de komt van de next generatie console.

  Maar jaman chaos theory is ook mijn splintercell favoriet ik heb hem hier nog liggen voor de eerste xbox en speel hem heel soms nog haha.

  Ik heb eerlijk gezegd de rest van de splintercells nooit echt fanatiek gespeeld in vergelijking met chaos theory de eerste splintercell had ik toen terug in 2003 of 2004 zoiets uitgestest bij een game store in s'hertogenbosch waar ik toen nog woonde die replay heette die overigens niet meer bestaat maar enfin daar ging ik altijd als 15 jarige na school altijd langs om de nieuwste ps2 of xbox games uit te testen en daar had ik de eerste splintercell toen gespeeld.
  En pandora tomorrow nooit echt gespeeld alleen splintercell conviction wel gedeelte uitgespeeld en blacklist wel uitgespeeld maar nooit zoveel lol en plezier als in chaos theory.
 • @Tepelstreeltje

  Double agent is van de splinter cell by far de slechtste. conviction was ook redelijk meh. Blacklist, deel 1 en 2 waren goed. Maar nogmaals als ze met een nieuwe splinter cell komen dan hoop ik echt dat ze terug gaan naar de stijl en gameplay van chaos theory.

  En over ghost recon, hopelijk gaan ze qua innovatie de zelfde trend volgen als Assassin's Creed dan kan het zeer waarschijnlijk helemaal goed komen met deze serie. Gelukkig weet Ubisoft te luisteren naar hun community dus ik heb het gevoel dat het helemaal goed gaat komen.
 • @Meta_coola Oh ja ik was splintercell double agent inderdaad vergeten.
  Die boeide mij ook niet mijn broertje wel die was er zot op.

  Ik ben nooit een liefhebber geweest van de ghost recon series.
  En wildlands had ik gedeelte gespeeld want op een gegeven moment werd het te repetetief en was ik ermee afgehaakt ik hoop ook dat ze richting de trend gaan als Ac oddysey met veel side quest's in plaats van alleen omgevingen te vrijspelen doormede van persoon A en B en C te bezoeken.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren