1. Ghostbusters: The Video Game krijgt mogelijk een remaster

Ghostbusters: The Video Game krijgt mogelijk een remaster

Xbox One wordt als platform genoemd

Er wordt mogelijk gewerkt aan een remaster van het in 2009 verschenen Ghostbusters: The Video Game.

De remaster wordt namelijk genoemd op een Taiwanese leeftijdsclassificatiewebsite. Mad Dog Games, de ontwikkelaar van Shaq Fu: A Legend Reborn en NBA Playgrounds, zou aan de remaster werken. Er wordt alleen melding gemaakt van de Xbox One als releaseplatform, al lijkt het logisch dat de remaster ook naar andere systemen komt. Officieel is de remaster echter nog niet aangekondigd.

Ghostbusters: The Video Game kwam in 2009 uit voor pc, Xbox 360, PlayStation 3 en Wii en bood solide third-person actie gebaseerd op de klassieke films. Onder andere Dan Ackroyd - een van de acteurs uit de originele films - was nauw betrokken bij de ontwikkeling. Zo gebruikte hij ongebruikte ideeën van de oude films en zette hij zijn rol voort samen met andere acteurs als Bill Murray.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Nice :D Dit was een Ghostbustergame wat een film had moeten zijn, tenminste dat vind ik. Ik heb een aantal uurtjes in de PS3 versie van de game stoken. De verhaallijn was goed, en het gaf me ook het gevoel alsof ik naar het derde deel van The Ghostbusters keek. De graphics waren prachtig en de gameplay was goed. Okee, hier en daar waren er wat camera problemen, maar goed welke game heeft dat niet. Waar ik wel spijt van heb is de multiplayer mode, of in ieder geval, het niet kunnen proberen van de MP-mode. Hoe het ook zij, als dit werkelijk het geval is dat deze game een remaster krijgt, dan ben ik van de partij om deze weer aan te schaffen.

    oh en voor ik het vergeet….. De Wii versie was, hoe kan ik het netjes zeggen….. vreemd met de graphics. Veel te cartoony. Als je dan zoiets doet, Doe het dan in de stijl van The Real Ghostbusters. Dat had mij meer het gevoel gegeven van nostalgie
  • Nooit gespeeld, maar vond de films altijd super vet (ik ad die auto en Slimer als speelgoed toen ik nog een kornuit was). Als het echter een slappe remaster is die enkel wat scherper oogt, dan koop ik de game wel voor 360. Was ik toch al van plan, en voor een mindere prijs tegen een wat minder scherp ogende game aanloeren doet deze man met liefde.
  • Dit is gewoon de derde GB film en niet die sissy film met die vrouwen.
    Als je ook maar een beetje GB fan bent, dan moet je deze game echt spelen. Veel locaties uit de eerste 2 films en fantastische gameplay. Deze koop ik sowieso nog een keer.
  • Was ook op de PlayStation 2, toch?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren