1. Ghosts 'n Goblins Resurrection voor PS4, Xbox One en Steam aangekondigd

Ghosts 'n Goblins Resurrection voor PS4, Xbox One en Steam aangekondigd

Een releasedatum is nog niet bekend

De Nintendo Switch-game Ghosts 'n Goblins Resurrection komt naar PlayStation 4, Xbox One en Steam.

Dat heeft Capcom aangekondigd. Een releasedatum werd niet gegeven. De game verscheen op 25 februari voor de Switch.

Ghosts 'n Goblins werd tijdens The Game Awards eind vorig jaar aangekondigd. Het is een nieuwe game in de klassieke reeks. In 1985 verscheen de eerste game in de franchise in arcadehallen en op de NES. De actieplatformers staan bekend om hun pittige moeilijkheidsgraad. Resurrection laat spelers echter kiezen uit verschillende moeilijkheidsgraden.

Zustersite Gamer.nl gaf een 7 aan de Switch-versie: "Ghosts ‘n Goblins Resurrection is minstens zo vals als vroeger. Gelukkig heeft dit nieuwste deel ook genoeg opties om de uitdaging aan te passen naar iets acceptabels. Wie daarna de ware Ghosts ’n Goblins-ervaring aandurft, loopt helaas wel tegen de ruwe randjes van Resurrection aan."

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Zijn hier nog actieve leden die rondzweven? Ik zie niemand meer reageren maar ik vind het helaas op inside.gamer wat tegenvallen aangezien ik er weinig 'gamenews' op zie staan.
  • @Robskeee ja dat vind ik ook wel jammer :( heb zelf niet zoveel met die user generated content van de andere site…
  • @Robskeee Dan net zo goed hier blijven posten zolang het nog kan. Die andere site is een drama en dat kan veel beter. Focus je gewoon op nieuws dan die UGC, waar ik persoonlijk geen crap om geef.

    Het is leuk, maar niet waarvoor ik een site bezoek. Gelukkig ben je van game nieuws niet afhankelijk van IG, ik bezoek wel de welbekende forums en Reddit.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren