1. Gigantamax-versies van Gen 1-pokémon zitten in Pokémon Sword en Shield
Pokémon Sword and Shield
61% hot!
2 members volgen dit
3 members willen dit
5 members hebben dit

Gigantamax-versies van Gen 1-pokémon zitten in Pokémon Sword en Shield

Wat een grote Pikachu!

Pokémon Sword en Shield bevatten Gigamax-versies van pokémon uit Generation 1.

Dat heeft Game Freak aangekondigd middels een nieuwe trailer, die hieronder is te bekijken. Sword en Shield geeft spelers de kans om al hun pokémon te Dynamaxen, waardoor ze groeien in formaat. Sommige pokémon kunnen ook Gigantamaxen, waardoor de pokémon zelfs transformeren.

Nu is bekend dat diverse pokémon uit Gen 1 dus ook kunnen Gigantamaxen. Het gaat onder andere om Pikachu, Eevee, Meowth, Charizard en Butterfree. Pokémon Sword en Shield komen op 15 november uit voor de Nintendo Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Dus naast Dynamax nu ook Gigantamax? Had je tijd aub in wat anders gestoken.. fucking gamefreak met je Townhero. Kan ik eindelijk weer eens een Pokemon-game spelen, maken ze er iets van zoals dit ; spectaculaire meuk dat echt nergens op slaat. Wat een Gigantamaximale teleurstelling lijkt dit te gaan worden.

  Zo moeilijk is het niet GF ; een nieuwe wereld, nieuwe Pokémon gemixt met oude, een nieuw verhaal en gangbare graphics. Meer wilde ik niet.
 • @benjaminben

  Ik zie het probleem met Dyna-/Gigantimax niet zo hoor… We hebben ook Mega Evoluties & Z-Moves gehad. Dit is gewoon weer een nieuwe "gimmick".

  Verder is er een nieuwe wereld, met daarin nieuwe & oude Pokemon gemixt (niet allemaal, zoals al lang bekend is) en een nieuw verhaal. Qua graphics is het stukken beter dan de 3DS games (wat logisch is), maar hier hadden ze zeker meer aandacht aan mogen besteden. Dat ben ik dan weer wel met je eens (en ik ben zeker geen 'graphics whore').

  Op de graphics (en waarschijnlijk het ontbreken van een enkele persoonlijke favoriete Pokemon) na, zie IK dus geen problemen. Ik kijk er in ieder geval naar uit! :D
 • @Piet S.

  En weer ben je het aan het goedpraten lol.
 • @CyberFl

  Wat aan het goedpraten? Dat is mijn mening en zoals je kunt lezen uit ik ook kritiek m.b.t. de game, alleen is dat er geen van. ;)
 • @Piet S.

  Zou je dit ook zeggen als het een Playstation game was?
 • @CyberFl

  Wat zeggen? ;)
 • @CyberFl
  Nouja IG geeft ook bijna alleen aandacht aan dit soort video's. Deze game gaat erg de focus leggen op battles. Ondanks dat ik gigantamax niet zo tof vind ogen (op sommige designs na), biedt het wel nieuwe manier van battlen

  Als je al het nieuws in de gaten houdt lijkt dit best een grote game te worden (ruim 2x zo groot als LGE/P), en biedt het voor battles veel diepgang.

  Als je het niks vind, niet kopen. Ik kijk er wel naar uit.
 • @Piet S.
  Een gimmick die naar mijn mening nergens op slaat. Kom op.. Kijk hoe idioot het is in dat filmpje. Nog even en de Power Rangers komen Mega Morphen om Pikachu neer te halen.
 • @Gaaiz
  Mwah, giant pokemon is iets dat vaak terugkomt in pokemon, niet zo heel vreemd dat de games het ook eens uitproberen.

  Heb persoonlijk geen probleem met hetgeen we al weten van deze games.
  Stiekem blijf ik hopen op de terugkeer van de dexnav en het kunnen kiezen van een moeilijkheidsgraad.
 • @capt-hb

  Ik zou graag PSS weer terug willen zien! En dan in menu-vorm zoals in ORAS. DE perfecte manier om te ruilen/battlen. Daarna niet meer overtroffen, imo!
 • @Gaaiz

  Ik vind die Gigantimax Charizard er super dik uitzien! Coole gimmick als het mij vraagt. Die Z-Moves, aan de andere kant… SAAAAAIII! -_-
 • @benjaminben


  Little Town Hero hebben ze flink verneukt ja. Keek er naar uit maar als zelfs een GameExplain een eerste 'hated' ever uitdeelt weet je echt wel genoeg…
 • @Skirroz98_NL

  Het is best een amusant spelletje hoor (al een paar uurtjes gespeeld), maar zeker geen hoogvlieger. Van mij krijgt ie, tot nu toe, een 7.5.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren