1. Robotvoet in Fortnite hint naar gevecht gigantische monsters

Robotvoet in Fortnite hint naar gevecht gigantische monsters

Fortnite seizoen 9 eindigt met een groot evenement

Het negende seizoen van Fortnite is bijna voorbij. Het verhaal van het spel hint opnieuw naar een groot evenement.

Tijdens seizoen negen is het gebied van Polar Peak aangepakt door een enorm monster. Dit monster is door het uitbarsten van de vulkaan ontsnapt uit het ijs onder Polar Peak. Het oog van het monster, waarvan dataminers hebben ontdekt deze 'Cattus' heet, is eerder al gezien door fans. De ravage die Cattus heeft achtergelaten is ook niet onopgemerkt gegaan. Het monster is voor het laatst zwemmend gespot rondom de map.

Inmiddels heeft de betrouwbare Fortnite-lekker FortTory een gigantische voetafdruk van een robot gevonden in de bestanden van het spel. Deze robot gaat bij de naam 'Doggus'.

Naast deze voetafdruk zijn er nog meer onderdelen van de robot gevonden. De voorspellingen zijn dat deze onderdelen gedurende het volgende seizoen samengesteld zullen worden. Op posters in het spel is al een aanvaring tussen Doggus en Cattus te zien. Alles wijst ernaar uit dat er een episch gevecht in de maak is tussen deze twee grootmachten aan het einde van seizoen 9.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Wacht nog altijd op Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren