1. IG, GNL en PU halen met Sint Stream 10.847 euro op voor KiKa

IG, GNL en PU halen met Sint Stream 10.847 euro op voor KiKa

Enorm bedankt aan alle kijkers en donateurs!

InsideGamer, Gamer.nl en Power Unlimited hebben met de Grote Sint Stream gisteren 10.847 euro opgehaald voor Stichting KiKa.

Drie van de grootste gamingplatformen van Nederland bundelden gisteren traditiegetrouw hun krachten voor de jaarlijkse Grote Sint Stream. Tijdens de zeven uur durende livestream werden er diverse aan games gerelateerde producten geveild en prijzen weggegeven.

Tijdens de stream werd er via Twitch voor 4120 euro aan donaties gegeven door kijkers. De aan games gerelateerde producten die werden geveild via Catawiki leverden in totaal 6727 euro op. Zo werd er 2000 euro voor de PlayStation 5 geboden en ging een levensgroot standbeeld van Big Daddy voor 1200 euro onder de hamer.

Het totaalbedrag komt daarmee op 10.847 euro te liggen. Dit bedrag gaat in zijn totaliteit naar Stichting KiKa, waar men zich inzet om onderzoek naar de behandeling van kanker bij kinderen te financieren.

“Het is de derde keer dat we deze stream doen voor Stichting KiKa, maar dat het dit jaar zo’n enorm succes zou worden, had niemand zien aankomen”, zegt overkoepelend hoofdredacteur Martin Verschoor.

InsideGamer bedankt alle bezoekers voor het meekijken en eventueel doneren.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Lekker bezig jongens das een mooi bedrag.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren