1. Go Vaction | Goud of Bout?!?

Go Vaction | Goud of Bout?!?

Vanaf nu plaats ik iedere zondag een nieuwe 'Goud of Bout'. Ik speel een game en aan het eind volgt een conclusie over deze game. Is hij goed, dan is het goud. Is het niks, dan is het bout. In de eerste aflevering Go Vacation! Wat vind jij van Go Vacation en welke game zou jij willen zien in een Goud of Bout? Laat het me weten.Hmm… Ik moet minimaal 500 tekens tikken. Voor het delen van een video is dit misschien wat veel? Bij deze de vraag of dit aangepast kan worden door InsideGamer. Oke, 500 tekens gehaald!

Dit artikel delen

Over de auteur

Rick Van Der Linden Liefhebber van Pokemon en Nintendo maar ook van Bloodborne en The Last of Us. YouTuber en Twitch Partner, kortom... vrijwel altijd met games bezig.

Reacties

  • Het concept is goed. Je laat veel zien van een game en je legt veel uit over hoe het speelt. Ik heb het nu, omdat dit spel niet iets is waar ik op zit te wachten, niet helemaal afgekeken (beetje doorgeklikt tijdens de video), maar als het bijvoorbeeld wat minder bekende games en voor mij interessantere games zouden zijn, dan zou ik het wel afkijken.

    Dead Cells is bijvoorbeeld zo'n game die ik afgelopen week voor het eerst hoorde en ineens vaak voorbij zie komen. Die game klinkt redelijk interessant en zo'n video waarin je een beetje meekijkt hoe het er aan toe gaat, wat je moet doen etc. is wel leuk.

    De video op zich is leuk om te kijken.
  • @Luigi1985 Thanks man, de komende afleveringen worden Limbo + Inside en Heroki behandeld. Dead Cells ben ik eigenlijk ook wel benieuwd naar. Bedankt voor je complimenten!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren