1. God of War heeft Immersion-modus

God of War heeft Immersion-modus

Alle HUD-elementen uit te schakelen

Sony heeft bekendgemaakt dat God of War een speciale Immersion-modus heeft waarmee spelers HUD-elementen kunnen uitzetten .

Op de PlayStation-website laat Sony weten wat spelers allemaal kunnen doen met de modus. De Immersion-modus zorgt ervoor dat de elementen van de HUD, heads-up display: de icoontjes, balkjes en andere informatieve elementen op het scherm, tot een minimum wordt beperkt. Sony legt uit dat de modus geschikt is voor spelers die last hebben van de HUD of Streamers die zo min mogelijk UI in beeld willen hebben.

Spelers kunnen de Immersion-modus inschakelen door bij de instellingen naar HUD te gaan en daar Immersive in te schakelen. Ook kunnen spelers zelf bepalen welke HUD-elementen zij aan of uit willen hebben of dat het tijdelijk zichtbaar is door op het touchpad te drukken. Hiermee kunnen spelers er zelf voor kiezen wat en wanneer iets zichtbaar is en zo hun eigen ervaring tweaken.

Afgelopen week verscheen er nog gloednieuwe gameplay van God of War. Hierin is onder meer te zien hoe Kratos het opneemt tegen een grote trol.

God of War is in ontwikkeling bij Sony Santa Monica en verschijnt op 20 april exclusief op PlayStation 4.

God of War

Donderdagochtend verschijnt er rond 09.00 uur een review van God of War op onze site. Houd daarom dus InsideGamer in de gaten voor de recensie van de PlayStation 4-exclusieve.

Dit artikel delen

Over de auteur

Bob van der Laan Speelt voornamelijk op PS4. Gek op games als Fifa, GTA, Assassin's Creed, Fortnite: Battle Royale, CoD, BF, Rocket League, Football Manager, Uncharted en Far Cry.

Reacties

 • Nog nooit vertoond.
 • Jammer dat ie niet voor de PC komt dan maar op 30 fps op me ps4 spelen :) Erg benieuwd naar
 • @Zorewin 60fps had mooi geweest. Maar lekker op de bank op een grote tv lijkt mij toch mooier dan een relatief kleiner scherm. Ik heb er in ieder geval veel zin in.
 • @AWESOMEDUDE3 lol :P dan heb je nog nooit achter een 34 inch ultrawide screen gsynced 144fps scherm gezeten :P
 • @Zorewin
  34" <inserts pathetic meme>. Maar all jokes aside, dit soort games lenen zich beter om ze te spelen vanuit de bank naar mijn mening. Maar goed ik ben dan ook niets anders gewend.
 • @AWESOMEDUDE3Mijn tv is 46 inch maar die is toch beduidend kleiner vanaf de bank dan mijn bigass widescreen monitor :)
 • @Zorewin zeikpatroon. God of war is grafisch een van de mooiste games van dit moment. En er zijn ook zat games die voor de pc niet draaien. Kijk oa naar Batman
 • @kaassouflee30

  Waneer je Hardware en optimalisatie met elkaar verward kan je beter je mond houden.

  Batman Arkham knight had idd een stroeve launch omdat de port door een andere studio werd gedaan(die er blijkbaar niet veel van bakte).

  Nu draait het spel gewoon als een zonnetje en de crappy launch had niks te maken met dat de PC het niet aankon.

  PSje@ Awesomedude3 Voor mijn zal FPS altijd boven Graphics gaan, daarbuiten zijn er genoeg 'grotere' monitors alhoewel ik op me 1080p 24' het best wel goed vind zo.

  Heb trouwens ook een Steam link om op de bank te hangen maar de 4K tv word meestal door vrouw/en of kinderen bezet gehouden.

  just my 2 cents :D
 • @tipederasi

  Het gaat mij erom dat gezanik van het is maar 30fps
 • @kaassouflee30 Grootste probleem is waarom de pro dan geen optie heeft om 60 fps op 1080 te draaien.. zou ik 100 keer eerder kiezen dan 4k 30 fps… Zo nutteloos die pro en zo jammer
 • @kaassouflee30 Geen idee wat voor aardappel computer jij heb maar er is geen game die ik niet op ultra 144fps draai :P Zelfs arkham knight niet..
 • Haha zo kan je overal een feature van maken natuurlijk :p

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren