1. God of War wint op The Game Awards

God of War wint op The Game Awards

Ook Red Dead Redemption 2, Fortnite en Celeste vielen in de prijzen

God of War is volgens The Game Awards de beste game van het jaar.


Red Dead Redemption 2 viel wel in de prijzen voor het beste verhaal, beste audiodesign en beste muziek. Roger Clark won een award voor zijn vertolking van Arthur Morgan in de westerngame.

Ook Fortnite won diverse awards, waaronder de awards voor beste 'ongoing game' (spellen die nu nog geüpdatet worden) en beste multiplayergame. Indiegames vielen ook in de prijzen. Zo won Celeste de awards voor beste indiegame en de game die de meeste impact heeft gemaakt, Dead Cells de award voor beste actiegame en Overcooked! 2 de award voor beste familiegame.

God of War

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • God of Greatness Awaits!

  Red Dead Redemption 2 spookte wel langer in mijn hoofd na het te hebben uitgespeeld. Dus mijn persoonlijke nummer 1 blijft RDR2.

  Schitterend jaar!
 • @Don Carpaccio Ik vond Red Dead ook erg goed qua verhaal, alleen had ik een puntje waar ik me wel aan ergerde, en dat is dat (bijna) elke missie, eindigde in een vuurgevecht. Ik weet dat het het 'wilde westen' is, maar zelfs daarvoor vond ik het overdreven.
 • @MythicZ

  Waar ik me aan stoorde waren de npc’s die geen centimetertje opzij gingen. Koetsen en andere ruiters doen alsof je er niet bent met als gevolg: knal, boem, iemand gedood en pataat: slechte honor erbovenop!
 • @Don Carpaccio Klopt ja, net zoals dat je paard soms automatisch wegstuurt om stenen o.i.d. te ontwijken en vervolgens vol gas tegen een boom aan klapt.
 • Dik en dik verdiend. Wat een ongelofelijk dikke game. Deze ga ik over korte tijd nog een keer helemaal uitspelen.
 • En terecht!!
 • Zeer terecht deze winnaar. RDR 2 bleek overhyped te zijn…alhoewel ik het een goed spel vind, vind ik het ook wat leeg aanvoelen, ik miste sfeer in de dorpen. Verhaaltechnisch zat het wel strak in elkaar.

  Verder waren de keuzes dit jaar wel erg matig, helemaal in vergelijking met vorig jaar. Ze zouden er goed aan doen de awards pas in januari te houden. Grote releases als Smash missen nu de boot. Het is een gekke tijdframe.
 • Terecht zeg !
  Wat een ongeloofelijk goede game is het ook!
 • Nou ik ben benieuwd. Hij ligt bij mij onder de kerstboom. Moet dus nog even wachten.
 • @Gitaarlapzwans

  Geniet ervan, zeker een topgames!!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren