1. God of War is gold gegaan

God of War is gold gegaan

Kratos komt eraan

God of War is goud gegaan en de productie van het spel is nu in zijn laatste stappen.

Dat laat creative director Cory Barlog weten op Twitter. Goud gaan betekent dat het ontwikkelproces van het spel is afgerond en het enkel nog geproduceerd en gedistribueerd moet worden.

In een blogpost probeert hij bovendien duidelijk te maken hoeveel goud gaan met God of War voor hem betekent. "Werken aan de game was een vermoeiende reis vol met gelach, geruzie, angst en twijfel. Dit was het engste, maar ook mooiste dat ik ooit gedaan heb." Verder bedankt Barlog, met het thema van de game in zijn achterhoofd, zijn vader als bron van inspiratie.

God of War

Eerder vandaag werd bekend dat God of War geen laadtijden zal bevatten omdat het laden in de achtergrond gebeurt tijdens naadloze cutscenes. Om dit zo gestroomlijnd mogelijk te laten verlopen moest de hele game om de cutscenes heen gebouwd worden.

De ontwikkeling van God of War is nu klaar en we weten al wat dingen over de gameplay. Zo is bekend dat Atreus op commando pijlen schiet en zijn eigen skill tree heeft. Ook weten we dat Kratos een schild heeft waarmee hij vijanden kan rammen, en een bijl die hij kan gooien en weer terug kan roepen. Over het verhaal is echter nog niet zoveel bekend. Wil je alles weten wat wij weten? Lees het in onze preview

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

  • Mijn plan was op zn minst het laatste deel nog te spelen voordat deze uit kwam.. Behoorlijk in gefaald!
  • @Gaaiz Kan nog steeds even bikkelen :)
  • @Gaaiz

    Deeltje 3 toch? Moet te doen zijn in 4 avonden? Geen idee eigenlijk….
  • Kratos ouwe baas!
  • Zwaar zin in deze game, de PS4 maar alvast van stof ontdoen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren